Vasaros margumai

IMG 24ttt 2

Vasara eina į pabaigą, bet ji neužleidžia taip lengvai pozicijų, save priminti rudeniui palikdama tik naktis su vėsiais rytais ir vakarais. Bet ir šių užtenka, kad pirmu smuiku mūsų garderobe imtų groti megzti medvilniai megztukai trumpomis rankovėmis. Oras, kai norėdavosi nusivilkti net odą, jau praeityje, ateina šiltesnės vidutinio storumo medvilnės laikas, su kuria, apsirūpinę dar vienu šiltesniu sluosniu, patogiai pereisime į kitą sezoną:).

IMG 25hh00 2

Šiandieniniai du įrašo herojai numegzti iš populiariausių vasarinių siūlų. Margąjį vasaros atostogų prie jūros spalvų tikrai atpažins visi MZ draugai – tai greičiausiai lentynas paliekanti organinė medvilnė iš Portugalijos, atkeliavusi šiemet net per karantiną, nes LABAI trūko!

IMG 25jj03 2

Iš jos ponia Jūratė mezgė ne pirmą daiktą – po megztuko sau atėjo eilė anūkei:).

IMG 250hh5 2

Reglanas tobulai įvaldytas, prie margo siūlo parinktos minimalistinės kiauraraštės juostelės ir laimingas vaikas:).

IMG 25jku82 2

Jolanta – tai tikra olimpietė vasarinių palaidinių mezgimo fronte, jau ne pirma ir greičiausiai ne antra vien šiemet:). 

IMG 258nn6 2

Šioji, naujoji, turėjo būti labai šviesiai pilkos spalvos, kad tiktų prie atnaujintos vasarinės spintos ir atostogų prie jūros;).

IMG 25jj84

Jolanta išsirinko medvilnės su kašmyru derinį ir prie viso to elegantiško sudėties ir spalvos pasirinkimo pridėjo dailų minimalistinį modelį – lygus reglano rankovėmis pagrindas su siauromis ripso juostelėmis kraštui ir labai moteriškas dailus kiauraraštis apačioje, lyg žolynai sujungiantis visas sijono gėles į pačią gražiausią vasarišką puokštę:).

IMG 25kk93 2

Pirmasis megztukas megztas Jūratės Tamošauskienės Rosarios4 For Nature print 117, antrasis – Jolantos ŽilinskienėsRosarios4 Candy 14. Abu modeliai – autorių kūryba.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00