Ilmava tęsiasi

 IMG 2cc52

Oficialus bendras „Ilmavos” mezgimas baigėsi vasaros pradžioje, bet susidomėjimas šiuo modeliu tik auga;).

IMG 24cc43 3

Savajai versijai Dalia sujungė tik atvykusį naują Edition 6.0 spalvyną su natūralios spalvos Isager moheriu, kuris ir taip neryškius perėjimus lengva rusva miglele apgaubė.

IMG 24mm4

Megztas gana plonais virbalais, jis visai nėra nei storas, nei juo labiau sunkus, nors pozuodama Dalia ir skundėsi, kad karšta. Bet daugiau nei trisdešimt laipsnių šilumos mūsuose būna taip retai ir taip trumpai, kad šias ekstra karštas dienas išmetus, visoms kitoms jis tiks;). O žiemą tai bus ir visai nepamainomas – nes sunku rasti smagesnį daiktą, kuris yra šiltas ir lengvas tuo pat metu.

IMG 24nht8 2

Dar vienas šio modelio įgyvendinimas demonstruoja gerai apgalvotą platinimo konstrukciją – tolygūs pridėjimai ne tik pagamina reikiamą medžiagos kiekį krūtinės dalyje, bet ir dailiai laisvai krenta nugaroje, sukurdami laisvą siluetą.

IMG 244ff9

Prašom įvertinti priderintus Kristinos auskariukus, 

IMG 2439xx 2

ir kitą ketvirtadienį laukite naujos serijos :). Kiek sezonų šis serialas turės, priklausys nuo mezgančių (prisidėkite!), bet tiek vasarinių, tiek žieminių variantų artimiausioje ateityje pažadu:).

IMG 2451xxs

Dalios Liepuonienės megztas meztukas iš Edition 6.0 2442 kartu su Isager Silk Mohair 7S, modelis – „Ilmava„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00