Universalus užmestukas

IMG 21ss53 2

Myliu tikrą lietuvišką vasarą – kada gi pademonstruosi visus tuos gražius plevėsuojančius megztukas-užmestukus, jei tropikų karščiai sugalvotų ilgiau užsilaikyti;).

IMG 212hh 2

Naujasis Daivos megztukas dailiai apgyvendina viename name didelį vienspalvį kūno plotą, nedidelius akcentus rankogalių vietoje ir spalvoto Noro rankoves, kurios tikrai (!) – slaptai ar atvirai – įsileido į savo kambarį pagyventi dukros dekoruotą maikutę ir skėtį su tokiu pat baltu kaip rankogaliai pakraštėliu ir grynai kaip veidrodis atspindinčia pereinamo siūlo spalvas užsegimo juostele. Čia kad kaimynai nepastebėtų, jei kartais būtų prieš papildomus gyventojus;).

IMG 2154gg 2

Ilgas, be jokios užsegimo (nes jokių rimtų šalčių nenusimato), trijų ketvirčių rankovėmis – jis yra tobulas vasarinis megztinis. Jei reikėtų vieno išvažiuojant kur, tai šis būtų toks – visiems vasarinio gyvenimo atvejams;).

IMG 2127gg 2

Spalvoti dryžiukai viršuje pabrėžia pečių liniją ir rankovių kimono konstrukciją. Ir balti rankogaliai vykdo tą pačią misiją – lyg paraštes dailiai užbrėžia.

IMG 213kk

Viską apjungia tvidas – vienspalvis ir margas tuo pat metu, sunku rasti geresnį kompanjoną Norui:),

IMG 214hh 2

kuris vienspalvių plotų apsuptas dar labiau sužiba – kaip paveikslas rėmuose.

IMG 214hhh3 2

Ir taikant apatinius sluoksnius paslaugiai pasiūlo savo turtingą paletę, kad bet koks ansamblis būtų vientisas ir suderintas.

IMG 215gg1 2

Daivos Janavičienės megztas megztukas iš Isager Tweed Topaz, Regia 6-ply 00002, Noro Flower Bed 101, 1449.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00