Atpažink spalvą

IMG 131nn1 2

Daugelis, mylintys pereinamas spalvas, lengvai atpažįsta mezginyje vieną ar kitą spalvyną, ypač tokių populiarių gamintojų kaip estiška Aade Long vilna ar labai išsiskiriantys Noro deriniai. Ir labai labai susiintriguoja neatpažinę, nes atpažįsta siūlų magijos šleifą, kuris kaip geras detektyvas į savo spąstus pagauna ir vilioja paslaptį įminti.

IMG 132ff1

Renatos megztukas megztas iš Noro Arale siūlo, kurio ir spalvų pasirinkimas septyniomis apsiriboja. Ištikimieji Noro gerbėjai, atpažįstate iš pirmo žvilgsnio, kuri naudota?;)

IMG 13ggg1

Numerį rasite gale, o megztinyje kortas sumaišo prie jo pridėtas plonas pereinamas LaceBall100 siūliukas. Toks plonas prieš pagrindinį, kad ir nelabai pasimatyti turėtų, o viską taip perkeičia, kad standartinis septynetas originaliu ir nepakartojamu virsta!

IMG 1314bb 2

Kaip galite atspėti iš nuotraukų, kūnui ir rankovėms pridėti du skirtingi spalvynai – Žaliai ciklameninė Arbatos ceremonija ir tas pats ciklamenas su mėlynu ir turkiu Pirmuosiuose žieduose. Pastarieji pašmėžavo ne tik rankovėse, bet ir apykaklėje.

IMG 132jjj6 2

Dailiai viską apjungia puikiai parinktas tekstūrinis raštas. Raudoni tvido rankogaliai – vyšnaitė ant torto.

IMG 132ff4

Renatos Blackutės megztas megztukas iš Noro Arale 105 su pridėtais LaceBall100 2350 (Pirmieji žiedai) ir 2249 (Arbatos ceremonija). Rankogaliai megzti iš Rowan Tweed 601.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00