Šilta pavasarinė žaluma

Dar balandžio pabaigoje Rasa, rodydama savo naująjį megztinį iš islandiškos Plotulopi vilnos su moheriu, rašė, jog kaip ir nebe sezonas tokiems šiltiems mezginiams. Manau, šią gegužę ji turėjo pakeisti savo nuomonę;). O ir žiemą pasirinktos iš ledo besivaduojančios pirmosios žalumos spalvos taip kvepia pavasariu…
Mes, civilizuoti žmonės, įsigudriname taip prišildyti savo aplinką, kad net žiema jaučiasi bejėgė. Užtat dabar, kai šildymas viduje išjungtas, o išorėje niekas taip ir neskuba jo įjungti, spėju, ne vienas spėjo atsiprašyti savo „žieminio” garderobo. Tie, kas spintoje ras šiltą, jaukų ir labai gražų megztinį, mėgausis vėlyvo pavasario žiedais, o tie, kas neras tokio… čiupkit virbalus, gražiausių spalvų siūlus ir gaudykit įkvėpimo paukštę:).

DSC 2622-2 2

Megzdama šį megztuką Rasa pirmą kartą išbandė ir mano taip karštai mylimą Plotulopi derinį su moheriu, ir pusiau statytas rankoves nuo viršaus.

DSC 2638

Net pridėtinė kišenytė primegzta, o ne prisiūta! Tokia maža detalė, ji šiame modelyje kalba garsiai. Visi megztinio segmentai megzti suderinus beveik vienodas vilnos ir moherio spalvas, o kišenytė išdykusi, ji prisiderino gelsvai žalsvai vilnai ledo spalvos moherį – ne tik išsiskyrė iš visų spalvinių plotų, bet ir dailiai juos apjungė.

DSC 2610 1

Rasos Balčiūnaitės megztas megztinis ir nuotraukos. Modelio atspirties taškas – „Contrast Sweater„, siūlai – Plotulopi 1423, 9268 ir 1026 kartu su Rowan Kidsilk Haze 684, Drops Kid Silk 23, Isager Silk Mohair 41.{jcomments on}

2 komentarai apie “Šilta pavasarinė žaluma”

  1. Atgalinis pranešimas: Antras dublis – mezgimo zona
  2. Atgalinis pranešimas: Dizaino esmė – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00