Sausis gegužę

IMG 0kl943 2

Dalia savo nauju megztuku lyg numatė (o gal ir „numezgė”) gegužinį gamtos sniego siurprizą, išsirinkusi savo pavasario mezgimui sausio mėnesio modelį iš gražiosios Marianne Isager knygos „Twelves Knitted Sweaters from Tversted„.

IMG 09kkl31

Kaip ir priguli tvarkingai gegužei, baltą originalo sniegą su juosvais šakų intarpėliais pakeitė gerokai saulėtesnis gelsvas siūlas.

IMG 09kl57 2

Originalius Zauberball100 perėjimus Dalia pakeitė pridėjusi prie margo siūlo vienspalvį gelsvai žalsvą plonytį alpakos siūlą, išsaugojusi juosvus intarpėlius iš papildomo moherio.

IMG 09l47 2

Kristina sukūrė jos žieminiam-pavasariniam peizažui sagelę akivaizdžiai nujausdama jos būsimą gyvenimo vietą;).

IMG 09kj68

Ne tik papildomas pridėtas plonas siūlas ištrynė aiškias spalvinių perėjimų juostas, prie to reikalo stipriai prisidėjo ir gražus tekstūrinis dizainerės sumanymas – skirtingi gerų-išvirkščių akių kvadratai bei juostos.

IMG 095kl0 2

Pasikeitė „tik” spalva – ir žieminis monochrominis peizažas virto saulėtu pirmos nedrąsios žalumos pasirodymu. Viskas dar tik vos-vos, neryškios spalvos ir švelnus raštų žaidimas, labai niuansuota, turtinga ir neperkrauta tuo pačiu.

IMG 092lk1 2

Ir labai pavasariška…:)

IMG 093kj9 2 

Dalios Liepuonienės megztas megztukas iš Zauberball100 2264 (Šviesa tunelio gale) ir Isager Alpaca 1 40 su Isager Silk Mohair 47, modelis – „January” iš M.Isager knygos „Twelve Knitted Sweaters from Tversted„.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00