Aš jums siunčiu labų dienų

1-DSC05024

Kokią antrą karantino savaitę užėjus į parduotuvę ir peržiūrėjus atidėtus siūlus, radau šalia MZ maišelį ne su siūlais, o su megzta skara, kurią buvau visai per šituos amerikoniškus viruso kalnelius belėkdama primiršus. Kristina atnešė parodyti savo baigtą skarą, bet ištraukė iš maišelio tik klubo susitikimui baigiantis, sutemus, kai fotografuoti buvo jau per vėlu. Pasidžiaugėm visos ir sutarėm, kad paliks parduotuvėj iki kito ketvirtadienio, kad nereikėtų nešiotis ir galėsim dienos šviesoje užsiimti nuotraukomis. Net nenutuokėm tada, kaip greitai baigsis visi ketvirtadieniniai (ir ne tik) susitikimai ir fotosesijos…

1-DSC05027

Radau tą maišelį ir parsinešiau namo nufotografuoti skarą. Be Kristinos, nes nėra jos mano namuose, o į kitus dabar nebevaikštom. Ir pagalvojau, kad šiandieninis dienoraščio įrašas tebūna mano atvirlaiškis Kristinai ir ilgesingas pamojavimas iš savo varpinės visam laikinai išsiskirsčiusiam klubui smagiems ir triukšmingiems vakarams priminti. Pamokit atgal savo mezginiais ir istorijom!

1-DSC05013

Skaros modelį Kristina išsirinko po dvispalvio angliško stulpelio kursų įgūdžiams įtvirtinti, taip sakant;).

1-DSC05015

Tvirtinosi jie ilgokai, vis iš naujo permezgant kai kurias dalis, o anglišką stulpelį permezginėti tai jau malonumas neeilinis, visi patyrę patvirtins;). Gerai, kad pirmame dideliame bandyme dalyvavo Spinni siūlai – šiai technikai tokia plona kibi vilna yra labai tinkamas partneris. Viskas kažkuriuo momentu Kristinai ėmė nebepatikti, net mylima alyvinė spalva (spėkit iš pirmo karto, kas tokias bjaurias įpiršo?). Skara vis dėlto buvo baigta, pagulėjo vienatvėje MZ maišelyje, abi su šeimininke viena nuo kitos pasiilsėjo, ir pamačiusi nuotraukas Kristina turėjo pripažinti, kad graži ta jos skara, nieko nepasakysi.

1-DSC05017

Moralas – meilė visai nebūtinai turi būti iš pirmo žvilgsnio, kad ilga ir tvirta būtų, o atsiskyrimas tik dar labiau leidžia įvertinti tai, ką turėjom. Ir visai dėl to jis neturi užsitęsti!:)
P.S. Kristina šiuo metu mezga antrą skarą pagal tą patį modelį iš estiškos vilnos, jei nepainioju, ir myli nuo pirmos akies, bepiga tai antrai, kai įgūdžiai jau kraujyje;). Laukiam tęsinio:).

1-DSC05000

Kristinos Mickevičienės megzta skara iš Spinni 60S ir 61S, modelis – „Miss B„.{jcomments on}

2 komentarai apie “Aš jums siunčiu labų dienų”

  1. Atgalinis pranešimas: Kalėdinė skara – mezgimo zona
  2. Atgalinis pranešimas: Trečias kartas – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00