Vitaminas C

IMG 888kkj0 2

Vitaminas C yra gyvybiškai svarbus žmogaus organizmui, bet klysta galvojantys, kad jo galima rasti tik maiste ir specialiose piliulėse. Jį sėkmingai rasite ir tarp spalvotų Schoppel-wolle kamuoliukų. Ir jei megzdami šią taip skaniai atrodančią vilną patys jausitės gerokai pažvalėję ir sustiprėję, tai nešiodami jau numegztą daiktą dalinsitės šiuo taip žiemą trūkstamu vitaminu su kiekvienu praeiviu.

IMG 888kju4 2

Ypač jei jis bus sudėliotas į tokią gražią ir įmantrią skarą,

IMG 888k6 2

megztą iš kampo vis platyn, kartu su spalvų pasikeitimais vis naują raštą pridedant…

IMG 821888 2

Patys perėjimai egzotiškais vaisiais ir šilta saule kvepiantys, rodos, jų vienų užtektų, bet kam graužti pliką citriną, jei gali įmantrų kulinarinį šedevrą iš jos sumeistrauti:)?

IMG 889kj4 2

Jei šimte gramų 400 metrų jums yra per intensyvi dozė, žvilgterkite į dvigubai plonesnių krepšį – kita Jolanta iš dviejų tokių vitamininių kamuoliukų numezgė tokį platų ir ilgą šaliką, kad ir užsiklosi, ir įsisuksi, ir perpus perlenkęs užsiriši. Prie tokių pačių spalvų kepurės ir striukės! O kad lygus mezgimas nesiriestų, Jolanta šaliką mezgė dideliais gerų ir išvirkščių akių langeliais. Minimalizmo teisės nepažeistos, storumo medžiaga neužgyvena, o vat gražią ir modernią tekstūrą – taip!

IMG 20200109 153030

Jolantos Gulbinovič megzta skara iš Zauberball 100 2403 (Vitaminas C). Languotas šalis megztas Jolantos VainutienėsLace Ball 100 2403 (Vitaminas C){jcomments on}

1 komentaras apie “Vitaminas C”

  1. Atgalinis pranešimas: Nuo galvos iki kojų – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00