Mokėjimo laisvė

1-IMG 32gg58

Pats nuostabiausias dalykas, kurį tau dovanoja suprastas principas ar išmokta technika, yra laisvė. Nebereikia tikslaus pažodinio recepto, aklai vykdomų instrukcijų – prieš tave atsiveria neaprėpiama kūrybinė erdvė ir tu joje –  džiaugsmingų atradimų ištroškęs keliautojas.

1-IMG 3262

Dvispalvio angliško stulpelio raštai jų nemezgusiam – beveik kosmosas, o net ir mezgusiam toks laisvas žaidimas, įkomponuojant juos dar ir į formos konstravimą, prilygsta naujų visatų atradimui.

1-IMG 3284-001

Prie užtikrinto vadovavimo vieno rašto išaugimui į kitą dar pridėkite ir visiškai laisvą skirtingų faktūrų, neretai ir storių, jau nekalbant apie spalvas, siūlų pasitelkimą savo sumanymo įgyvendinimui ir turėsite ne tik unikalų rūbą,

1-IMG 3281

pats mezgimo procesas bus neišsenkantis džiaugsmo šaltinis.

1-IMG 3270

Žinoma, joks kūrybinis kelias nėra apdraustas nuo nesėkmių ar pakartotinių bandymų, bet nuoboduliui, mechaniniam darbui ar sekinamai rutinai čia niekada nebus vietos.

1-IMG 3280

Užtai su tokia tunika pasaulis praturtės vienu laimingu žmogumi, vienu gražiu drabužiu ir pliūpsniu įkvepiančios kūrybinės energijos.

1-IMG 3271

Daivos Janavičienės megzta tunika pačios sukurtais raštais ir sugalvotu modeliu. Siūlus bijau pripainioti, bet tikrai žinau, jog yra dvibubo moherio siūlo, Noro Flower Bed  net keli perėjimai (1282, 101), Crazy Zauberball (1564) tropinių žuvelių juosta ir Bandelės su cinamonu (2248), Zauberwolle 2306 (Geltonas filtras){jcomments on} ir dar daug kitų neįvardintų istorijos dalyvių.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00