Kalėdiniai bumbulai

2010 metais dviejų norvegų dizainerių Arne & Carlos sukurti megzti kalėdiniai burbulai tapo tikru hitu toli už Norvegijos ribų. Lilehameryje buvo numegzta virš 1000 tokių bumbulų ir jais papuošta miesto eglė.  Pamenu mūsų reakciją, kai Jurgita atvežė taip lauktą jų knygą. „Hm, mes tai jau burbulų nemegsim”,- buvo pirma garsiai išsakyta mintis. Suprask, turim ir rimtesnių užsiėmimų… Paskui ketvirtadienio vakarą knyga perėjo per rankas ir galvas lyg burtų lazdele kas pamainė. Taip ta Kalėdų dvasia pakerėjo. Ir pasipylė paskui megzti burbulai kaip iš gausybės rago. Ir kiekvienais metais mezgančių juos būrys tik auga :).

2019 m. gruodžio 7 dieną, šeštadienį, kviečiam visus į kursus kartu nusimegzti šiuos šiltus ir smagius bumbulus:). Pagavę kalėdinį virusą dar turės gražaus laiko paruošti unikalių dovanų ir papuošalų savo namams.

Namo išeisite su gatavu papuošalu rankoje, o megzdami tokį iš pažiūros kuklų ir nedidelį daikčiuką, išmoksite vąšeliu užsimesti akis apskritimo mezgimui, megzti 5 virbalais (arba valiniais), pridėti ir nuimti akis, krepiant dėmesį į pasvirimą  ir megzti 2 spalvų siūlais, nepainiojant fono ir rašto siūlų.

Kursai truks 11-14 val., jiems reikės dviejų spalvų siūlų, siūlams pritaikytų 5 kojininių virbalų, vąšelio. Kamšalą bumbulams gausite, kitas medžiagas bus galima įsigyti parduotuvėje. Kursų kaina 20 €. 

Registracija: elektroniniu paštu info@mezgimozona.lt, telefonu 867643668 ar tiesiog užėjus į parduotuvę. Labai laukiame 🙂

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00