Bobų vasara

Gražyna yra tikra suknelių karalienė, ne viena jos megzta turėjome proga grožėtis MZ dienoraščio puslapiuose.

1-IMG 6kk958

Gražyna myli spalvas ir, kas dar svarbiau, spalvos labai myli ją ir viena su kita konkuruoja, kuri gražiau atrodys ir geriau pritiks. Pridėkite prie to puikų savęs pažinimą (turiu galvoje grynai vizualinę pusę, kas tinka ir pabrėžia pačias gražiausias tavo puses) ir štai jums gerų santykių su savo spinta ir pačiu savimi receptas:).

1-IMG 696hh9

Galėdama megzti bet ką, Gražyna dažniausiai renkasi sukneles kaip patį elegantiškiausią ir efektingiausią rūbą. Suknelė aprangoje visada groja pirmu smuiku ir dažniausiai solo partiją – visa kita tik priderinti aksesuarai,

1-IMG 69gg71

kurie tokie pat svarbūs kaip prieskoniai patiekale, bet viskas vis tiek sukasi apie ją, vienintelę.

hhd

Šią suknelę Gražyna skyrė bobų vasarai ir aš įdėjau ją šiandien ne tik gražiai savaitės pradžiai, įdėjau su tokiu tyliu slaptu troškimu, kad gal jai pasirodžius, netruks ir ta pati bobų vasara, kad nors trumpam galėtume pamiršti skėčius, paltus ir rimtus šalikus su ne tokiais puošniais bateliais.

1-IMG 69jn3

Tikiuosi, kad ją bus galima prisivilioti šia skania rožine spalva su šokoladiniais sluoksniais. Savo studijoje apie džiaugsmą Ingrid Fetel Lee rašo apie spalvų įtaką mūsų nuotaikai ir tiesa yra ta, jog kuo grynesnė ir ryškesnė spalva, tuo daugiau gerų emocijų ji sukelia žiūrinčiam. Gal neatsitiktinumas, kad ši bobų vasaros suknelė yra būtent tokia – juk neretai atėjus rudeniui tarp visų jo moliūginių, šermukšninių ir auksinių lapų sluoksnių žiūrėk ir koks slogutis jaukiai įsitaisęs. Tokia gyva ciklameninė rožinė ir jam neabejotinai praskaidrins nuotaiką, na o šokoladas dar niekur nepamaišė;).

1-IMG kh6979

Klasikinio silueto, truputį platėjanti į apačią, suknutė labai efektingai apžaidžia horizontalius spalvinius perėjimus vertikalių raštų juostomis. Nemenkos pynės su šalia esančiais kiauraraščio tinkliukais sukuria gražų apimtinį efektą iš gan plonoko pačio iš savęs siūlo. Net jei bobų vasara ir nesusigundys pasimėgauti tokiu vaizdu gatvėse, visą vėsų (ir gan ilgą mūsų platumose;)) periodą Gražyna turės po ranka šiltą ir džiaugsmingą grožio paslaptį.

1-IMG 69gg88

Gražynos Zaikovskos megzta suknelė iš Zauberball100 2228 (Rožinės svajos).{jcomments on}

1 komentaras apie “Bobų vasara”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00