Kojinės iš Crazy Zauberball

Crazy Zauberball traukia akį savo dailiais melanžais ir netikėtais spalviniais deriniais, todėl rankos pačios tiesiasi jų link patiems įvairiausiems projektams – nuo skarų iki megztinių. Šiandieninė Židronės kolekcija teprimena jų pačią pirminę paskirtį – vienas šimtagraminis kamuoliukas skirtas vienai stebuklingo gražumo kojinių porai.

image medium2 6

Jie nereikalauja jokio įmantraus rašto, galima tiesiog megzti lygiai ir gėrėtis spalvų perėjimais.

image medium2 4

Jei norisi rašto, užtenka visai minimalistinio gerų-išvirkščių akių stulpelio, kuris ir gražiai išformuos kojinę pagal pėdą ją lengvai sutraukdamas,

image medium2 5

ir truputį kitaip sulies perėjimus išvirkščių akių fone.

IMG 6285 medium2

Net ir nemenką porą mezgant, greičiausiai liks kamuoliukas, ypač jei kulnus ir pirštus megsite iš priderinto vienspalvio.

image medium2 3

Priderinus kontrastingą siūlą, šios pereinamos spalvos fantastiškai gražiai atsiskleidžia dvispalviuose raštuose

image ggmedium2 1

ar net tiesiog keičiant du siūlus kas eilutę, jei tingėsite žaisti su nukeltomis akimis;). Išsirinkite savo kamuoliuką ir mėgaukitės!

image medkkium2

Židronės Stankevičienės megzta kojinių kolekcija ir nuotraukos. Pirmoji pora megzta iš Crazy Zauberball 2170 (Vasaros švytėjimas), antrosios ir trečiosios modelis – „Baby Backward Ribs„, siūlai – Crazy Zauberball 2337 (Marso eksperimentas) ir 1535 (Pakrantės akmenys). Ketvirtoji pora megzta iš Crazy Zauberball 2332 (Smėlio laikrodis) su priderintu vienspalviu. Paskutinei porai tas pats Crazy Zauberball 2332 (Smėlio laikrodis) suderintas su Regia 1932 (Denim Blue), modelis – „Uncharted„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00