Riešinės iš naujo siūlo

Kai į Lietuvą atkeliauja naujas švelnus, plonas ir tvirtas siūlas, jis būtiniausiai turi pereiti riešinių mezgimo testą;). Šiandieniniai mano bandymai iš Isager Alpaca 2, pusiau avies, pusiau alpakos vilnų derinio, labai gero metražo ir ypatingai gražių (ir daug!!!) spalvų.

IMG 4614  3  medium2

Atsakymas nuotraukose:).

IMG 4621 medium2

Numezgus 55 akių ir 73 ripsinių juostelių porą, liko 30g – vadinasi, iš vienos penkiasdešimtgraminės sruogos dvi poros išeis be jokio vargo.

IMG 503k1

Pirmą porą mezgiau iš nelabai kontrastingų karoliukų, gėlių motyvus susirinkau ir sudėliojau iš lietuvių liaudies audimo raštų.

IMG 4kl991

Norint raštą pamatyti, reikia paieškoti kampo ir šviesos, bet porai, pavadintai „Šešėliai žolėje”, toks neapibrėžtumas gal ir tinka;).

IMG 4lk660

Apetitas auga…

IMG 50kj08

Antra pora vėl su žolėm (aš kitaip negaliu, gegužį mano visus reikalus užtvindo žaliuojančios ir žydinčios pievos), tik motyvas iš žymios japonų dizainerės megztinio

IMG 494gg7

Labai man patiko idėja vis kitoje vietoje išsiskleidę žiedai.
Apetitas išsiplėtė į visas puses – tuo pačiu raštu atsirado ir dar viena pora iš latviškos vilnos – taip, kažkada ji buvo ir melsvos spalvos.

IMG 5lk028

Panešioti nespėjau, nes tos pievos sužaliavo kartu su vasaros karščiais, bet parduotuvėje kaba pavyzdėlis, kam norėsis pačiupinėti. O procesas – ir verti karoliukus, ir megzti – labai patiko.
Primenu riešines visiems mažo ir nekaitinančio projekto šioms vasaros dienoms beieškantiems. Ilga šviesa dar labiau praskaidrins šį juvelyrišką plonų virbalų ir mažų karoliukų šokį.

IMG 499rr3

Riešinės megztos iš Isager Alpaca 2 46 ir 11.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00