Pavasaris ateina

IMG 39lk39

Pavasarį turbūt net nemėgstantys žalios spalvos jos pasiilgsta, bent iki tol, kol gamta ja pasirūpins…;) O kol medžiai dar tik brandina pumpurus ir pirmieji stiebeliai skinasi kelią per rusvą praėjusių metų paklotą, tepamalonina mūsų akis žalios spalvos mezginiai.

IMG 3kj996

Žalią savaitę pradedu dozuotai – kaip gamta;). Visas megztinio fonas – žemės nutirpus sniegui spalvos, žali tik išmegzti augalai, pirmas pavasarinis bukietas.

IMG 394lk7

Įsimylėjau šį modelį iš pirmo žvilgsnio, kaip tik metu, kai jau buvau sau (ir ne tik sau;)) prisakius, jog nebemegsiu pagal aprašymus, jei jau gaminuosi sau drabužius, tai noriu savo. Ne tik kad puoliau prie šio aprašymo, jis sukėlė man tiek visokiausių derinių ir idėjų galvoje, kad šis megztinis – jau antras ir abejoju, kad paskutinis…;). Nors jau pirmosiomis išleidimo dienomis tapo aišku, kad modelis bus populiarus, masiškai mezgamas ir visuotinai atpažįstamas Bet kada meilė turėjo glaudžius ryšius su logika???

IMG lo3949

Pirmasis variantas buvo numegztas žiemą, todėl puokštę sudarė dar pernykščiai apšerkšniję augalai, bet dabar jau pavasaris ir žalia spalva ima reikštis visoje savo didybėje.

IMG 3965ee

Techniškai ir įdomus, ir sudėtingas modelis (gana ilgi palaidi siūlų tarpai tarp motyvų, šie tarpais išmezgami, tarpais perklojami mezgimo siūlu inkrustacijos technika), todėl išsirinkau raštavimui pusiau vienspalvį Noro Flower Bed siūlą, turtingą tiek savo atspalviais, tiek faktūra. Kažkada labai norėjo viso tokio megztinio, bet kai kas buvo už mane greitesnis, palikęs man tik nedidelį kamuolį pirmajai pavasarinei žalumai (aš palikau dar vienai puokštei;)).

IMG 400ss4

Fonas – iš pernykščių žolių ir pavasarinės miglos iš dviejų skirtingų spalvų Isager Spinni siūlų (derinį suradau ne iš karto, kam smalsu, bandymų pavyzdėlis guli parduotuvėje), šiltas ir besvoris. Toks, kokį įsivaizduoju idealų pavasarinį megztinį.

IMG 4008-001

Megztinis megztas iš Isager Spinni (8s ir 10 kartu sudėti) ir Noro Flower Bed 35, modelis – „Bouquet Sweater„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00