Šimtmečio tęsinys

IMG 97ff14

Nuo šimtmečio mezginių konkurso jau praėjo metai, bet manau, niekas neužmiršo Jolantos megzto laisvės kelio, kuris ne tik užkariavo daugelio širdis, bet ir laimėjo vieną pagrindinių prizų – siūlus kitam tokio pat dydžio daiktui.

IMG 97kj19

Jolanta išsirinko labai panašius – kojininį vienspalvį Fabel’į ir pereinamų raudonų atspalvių plonytės merino vilnos kamuoliuką, iš kurių ji pastatė dar vieną mūrą.

IMG 97yy20

Specialiai nusifotografavome toje pačioje vietoje – prie mūrinės sienos:).

IMG 9gg722

Truputį pasijuokėme, kaip mūsų valstybingumas per metus pakrypo raudonio link, bet iš tiesų politika čia niekuo dėta. Raudona – Jolantos mėgstama ir labai jai tinkanti spalva. Ir pats geriausias pasirinkimas Lietuvos Nepriklausomybės dienos išvakarėse minimai meilės dienai:).

IMG 973lk2

Įleistinės kišenės – aštrios povandeninės uolos ne vienam mezgėjų laivui. Jolanta genialiai išprendė visas traukimo ir matymosi išorinėje pusėje problemas prisiūdama kišenes kryžiuku taip, kaip seniau rankomis buvo palenkiami sijonai.

IMG 97gh27

Pirminis variantas buvo be sagų ir nelabai praktiškas pasirodė, todėl užgyveno užsegimą. Nepermezgant kraštelio! Jokia problema žmogui, taip susitvarkiusiam su įleistinėm kišenėm!

IMG 98hh41

Sagos ne tik sušildė priekį, bet visai pakeitė siluetą, pakeldamos apačios stulpelį.

IMG 983hh8

Galima nešioti ir vienaip, ir kitaip – galima sakyti, jog vieną statė, du turi. Praeitų metų derlių pridėjus, jau trys mūrinukai. Gal mūsų akyse gimsta tradicija?;)

IMG 984hh5

IMG gg9847

Jolantos Vainutienės megztas megztinis iš Drops Fabel 106 ir Lace Ball 100 2166 (Įkaitintusi geležis).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00