Liemenė malkų kapojimui

IMG 13gg14

Šita liemenė pavadinta taip ne dėl skambaus žodžio, ji iš tikrųjų numegzta šaltojo meto lauko darbams kaime (malkų skaldymas – vienas pagrindinių:)). Ir veikia! Veiktų ir tradicinės liemenės pavidalu, bet tos trumpos rankovėlės yra turbo patobulinimas – ir dirbti netrukdo, ir šildo kaip visas megztinis.

IMG 132ff0

Ši Dalios vyrui megzta liemenė – ne koks eilinis mezginys. Ji jau šeimos istorijoje.

IMG 132kkk9

Dalia pradėjo dirbti turbūt patį karščiausią vasaros šeštadienį. Kol gerą pusvalandį ėjo į darbą, žingsniavo viena įkaitusiais šaligatviais per visiškai tuščią miestą. Visi, kas tik galėjo, jau buvo pabėgę iš miesto į sodybas, paežerius, paupius, į bet kokią užuovėją nuo karščiu tvoskiančių mūrų. Kas galėjo užsukti tą dieną į siūlų parduotuvę? Taip, tie kas liko mieste ir kam patiko juo vaikščioti termometrui kylant virš trisdešimt, aka, niekas. Tuščia diena parduotuvėje niekam niekada nesuteiktų džiaugsmo, o jei tai dar ir tavo pirma diena…
Dalios vyras tądien į kaimą važiavo vėliau, sulaukė vienuoliktos valandos ir atėjo į „Mezgimo zoną” pirkti siūlų sau liemenei. Dukra Urtė pakomentavo, kad jai tai – pati gražiausia meilės istorija. 

IMG 133lki2

Dalios Liepuonienės megzta liemenė vyrui iš Sirri 5/2 28.{jcomments on}

1 komentaras apie “Liemenė malkų kapojimui”

  1. Atgalinis pranešimas: Liemenė į porą – mezgimo zona

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00