Kaip estiška vilna dantų neteko

IMG 8624 2

Jolanta yra tikrai ne vienintelė, kurią estiškos vilnos spalvynas žavi iš tolo, artimesnė pažintis gresia kasymųsi ir nuolatiniu diskomfortu. Nėra išeities? Tik ne mezgėjoms;)).

IMG 86hh40

Ploną estišką vilną Jolanta suporavo su tokiu pat plonyčiu vienspalviu kašmyro siūleliu. Vienas kito jie stebuklingu būdu nepakeitė, bet kaip neretai porose atsitinka, viens prie kito prisitaikė, aštrius kampus pašlifavo ir prašom – nuostabaus grožio, lengvumo ir…švelnumo! meztukas mūsų patobulintam rudeniui.

IMG 8641 2

Kašmyro pilkumas apgaubė ir taip neryškų spalvyną rudenine migla, dingo ir ryškūs kontūrai, ir aštrūs dantys… Švarus ir elegantiškas siluetas numegztas tokiu pat lakonišku ripsiniu raštu, kuris suteikia tokiam į paltuką kiek pretenduojančiam daiktui reikalingos apimties, nepridėdamas svorio.

IMG 825648

Lygi apykaklė, jokių skylių ir jokių užsegimų, tik vos matoma reglano juostelė. Ne visai į temą, bet man taip gražu, kaip Jolanta laužo stereotipus, kad megztas su megztu nedera, ir taip stilingai viename kostiume suderina kelis megztus sluoksnius.

IMG 8634 2

Jolantos Žilinskienės megztas paltukas iš Aade Long 8/1 artistic su pridėtu plonu kašmyro siūlu.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00