Zauberball švenčia dešimties metų jubiliejų!


Spalvoti Zauberball kamuoliai yra MZ nuo pat pirmos jos dienos ir, tiesą sakant, net nepagalvojau, kiek jiems metų;). Kaip ir buvo visada… Pasirodo, tie gražūs, akį traukiantys kamuoliukai yra tik metais vyresni už mūsų parduotuvę – abu solenizantai šventė gimtadienius pirmą spalio savaitgalį.

IMG 180lkj4

10 metų Zauberball proga Schoppel-wolle fabrike Wallhausene buvo surengta įspūdinga šventė. Fabriko duris puošė spalvingi plakatai su kultinės spalvos – Tropinės žuvys – kamuoliu. O viduje šventės dalyvių laukė įvairiausi renginiai.
Visi galėjo prisidėti prie bendro spalvoto šaliko mezgimo. Ponas Šopelis uždeda akis ir svečiai vienas po kito mezga po eilutę.

IMG 1yy777

Eilutę – viešnia iš Kinijos,

IMG 178jj0

eilutę – seniausios Islandijoje siūlų parduotuvės šeimininkė…

IMG 1784-001

Visas procesas užfiksuotas trumpame filmuke, o rezultatas buvo pademonstruotas (kartu su iš to paties siūlo megztais drabužiais) vakare surengtame madų šou.

lln

Mano neryškiose nuotraukose – modeliai su dizaineriais scenoje.

ll

Didžiąją madų šou dalį sudarė modelių iš ką tik išleisto žurnalo „Knit the Cat 10” pristatymas (jį galite pavartyti MZ), kurį papildė patys geriausi praėjusio dešimtmečio modeliai. Visą madų šou galite pamatyti čia.

11963 600x600

Jubiliejinio šaliko spalvos

gakmUvTP

pasirodė pačiame naujausiame jubiliejiniame Crazy Zauberball kamuoliuke:

IMG 17ll86

Jis masiškai bus pradėtas gaminti spalio pabaigoje, bet nedidelis kiekis patyliukais „įšoko” į naują siuntą;). O vienas kamuoliukas – man į krepšį, iš kurio kelionės namo metu pradėta skarelė:

IMG 84gg19

Labai smagu buvo pamatyti gražiųjų žaisliukų, kuriuos rasite beveik kiekviename žurnale, autorę, dizainerę Annitą Wilschut iš Nyderlandų, su savo įspūdinga kolekcija (naujame žurnale apsigyveno jos spalvotos varlės, pasirodžiusios ir madų šou) ir mezgamu nauju žvėreliu rankose.

IMG 17tt79

Jos varlės karaliauja ir naujame Schoppel-wolle plakate, kur kvarksėdamos pranašauja gerą orą mezgimui;).

IMG 082lji1

Kalbant apie orus, nesu tikra, kad jie tokie jau palankūs mezgimui, bet šventei geresnių ir nesugalvosi. Taip, patvirtino, ponas Šopelis, į džiaugsmingus svečių iš Islandijos, kur tuo metu buvo apie 2 laipsnius, komentarus, mes specialiai užsakėme orą jubiliejaus proga! Prieš kelis metus, kai spalio mėnesį lankiausi Wallhausene, buvau su paltu, bet… nebuvo jubiliejaus;). Šiemet buvo karšta ir su megztiniu ir iš vaizdų lauke niekaip nenustatytum sezono;).

IMG 179lkj

Visą dieną vyko įvairios paskaitos. Ponas Gerardas Šopelis pasakojo Zauberball kamuoliukų atsiradimo istoriją.
Spalvoti Zauberball kamuoliukai per 10 metų nuėjo ilgą ilgą kelią, nuo pirmojo paties sumanytojo sumaketuoto modelių žurnalo iki profesionalų komandos leidinių šiandieną. Nuo kelių spalvų iki viso spektro, įvairiausio storio ir margumo (šiais metais prie Zauberball šeimos prisijungia ZauberFlower, dar ilgesnių spalvinių perėjimų kamuoliai). Nesikeičia tik gamintojų požiūris – atsakomybė, aukščiausia kokybė ir nuolatinis aistringas naujų idėjų įgyvendinimas.
Spalvoti Zauberball kamuoliukai mylimi ir populiarūs visame pasaulyje. Šios egzotiškos nuotraukos taip pat tą liudija – ponas Berndas Kestleris pasakoja apie mezgimą Japonijoje. Ir demonstruoja savo naują modelį iš Wunderkleckse siūlų.

IMG 17lkj99

Mūsų, mezgėjų, šiemet laukia dar vienas Schoppel-wolle siurprizas. Visi žurnaluose spausdinti modeliai keliami į internetinį puslapį (vokiečių ir anglų kalbomis) ir bus galima nusipirkti kiekvieno mezgimo instrukcijas. Tikrai turtingą ir spalvingą mezgimo laiką tos varlės iškvaksėjo…:){jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00