Plonytė, bet šilta

Kai sezonai taip drastiškai per vieną naktį ima ir pasikeičia, garderobui sunku su jais suspėti. Negali sakyti, kad dabartinis oras būtų toks jau nebūdingas rugsėjo pabaigai, bet nušokus tiek laipsnių žemyn jautiesi lyg ne į rudenį, o tiesiai į žiemą pataikęs – taip šalta nepripratus. Nuo žvarbos, vėjo ir šalčio gelbėja žmogų įvairiausi dalykai, vienas patikimiausių – šiltos skaros.

IMG 2ll914

Abi Irenos skaros megztos iš plonytės estiškos vilnos, smulkiai ir tankiai. Tokios skaros gali būti labai nemenko dydžio, dėl savo plonumo ir lengvumo jos jaukiai suksis apie kaklą, dengs pečius ar juosmenį prireikus. Ir šilumos estiška vilna, net ir pati ploniausia, turi oi kaip pakankamai!

IMG 2917-001

Įprasta iš šios pereinamų spalvų vilnelės megzti vingrius kiauraraščius, bet minimalistinis dizainas nenusileidžia joms savo grožiu.

IMG 2923-001

Paprastoje trikampėje formoje skleidžiasi spalvų perėjimai, subtiliomis ripsinėmis juostelėmis priderinamas vienspalvis pilkas siūlas.

IMG 2924-001

Toks aksesuaras tiks prie pačių įvairiausių drabužių, prie krintančių lapų, vienspalvės kepuraitės ir švytinčių akių…

IMG 2926-001

Antra skara megzta taip pat tankiai ir joje taip pat dera vienspalvis siūlas su pereinama rausvai violetine gija.

IMG 2901-001

Modelis – vienas populiariausių MZ pastaraisiais metais.  Subtiliai minimalistinis, tik patogi pailginta forma paslenka jį šalikų pusėn;) ir atveria dar daugiau galimybių nešiojimui.

IMG 290g9

Galima vyniotis ir rištis ant kaklo,

IMG 2902-001

galima perlenkti pusiau ir galus prakišti pro kilpą. Ir pradėti megzti dar vieną… Jau tikrai atėjo šiltų megztų daiktų metas:).

IMG 2906-001

Irenos Žilienės megztos skaros iš estiškos Aade Long 8/1 vilnos (natūralios pilkos spalvos ir mergų pereinamų spalvų artistic). Antros skaros modelis – „Short Rows Shawl„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00