Askews Me Shawl iššūkis

IMG 2ggg953

Šitą skarą turbūt nusimezgė beveik visos mezgėjos, susidraugavusios su dvispalviu anglišku stulpeliu. Kaip ir visi Stephen West modeliai, ji yra paprasta, įdomi ir – svarbiausia! – leidžia pačias įvairiausias spalvines kombinacijas. Gal dėl pastarosios savybės tas visas vandenynas „Askews Me Shawl” skarų nė iš tolo neprimena uniformuotos minios – kiekviena skara yra unikali ir nepakartojama. Daug jų buvo rodyta ir MZ dienoraštyje – tiek iš skirtingų siūlų, tiek iš vienos pereinamų spalvų sruogos. Aš į šį traukinį įšokau gana vėlai, priekinių vagonų jau ir nebesimatė…;). Beveik tuo pat metu siūlus šiai skarai nusipirko ir Ramunė, juokais dar pasivaržėm, kuri pirma nusimegs (mano buvo numegztos tik pirmos eilutės).
Buvau tikra, kad aš pirma nebūsiu, nes tokio tipo mezginiai mano gyvenime tiesiogiai priklauso nuo ilgo mezgimui be galvojimo skirto laiko (paprastai tai būna kelionės, negausios, tai ir mezginiai juda lėtai). Kažkaip stebuklingai pabaigiau ir susirašėm su Ramune, ji dar ne. Tos varžybos, aišku, yra juokas, nes gyvenimas – bėgimas su kliūtimis. Tik sportininkai iš anksto žino, kokios kliūtys jų laukia, o žmogus tai niekada nežinai, kokius siurprizus tau gyvenimas paruošė už kampo…

IMG 2940-001

Planvau įdėti abi baigtas skaras, bet rudenėjant pagalvojau, kad pasirodžius su savąja, pamojuosiu Ramunei ir priminsiu dar vieną projektą sau;). Jos skara turėjo būti iš dviejų spalvų Alb Lino, tai labai gražiai atsiskleis grafinė skaros pusė. Ramune, ku-kū!:)

IMG 29bg41

Savajai skarai aš vienam siūlui pasirinkau viengiję pereinamų spalvų estišką vilną, o kitam – tris skirtingus mėlynus Merino Land atspalvius.

IMG 2945-001

Skara gavosi didžiulė, rimta, puri ir jauki.

IMG 2947-002

Kaklaskarės rolė – ne jai. Ji planuoja dominuoti šį rudenį;).

IMG 29gg64

Skara megzta iš Aade Long 8/1 artistic ir Merino Land 09, 18 ir 26; modelis – „Askews Me Shawl„.{jcomments on}

1 komentaras apie “Askews Me Shawl iššūkis”

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00