Žydintys koriai

Kaip jūsų meilė mezgimui atlaiko oro temperatūros išbandymus?;)

IMG 6ff425

Aš visuomet vasaromis (nepriklausomai nuo jų šiltumo ir drėgnumo) pajuntu trauką vąšeliui, šioji – ne išimtis. Kai tik pievos vidurvasarį gavo gurkšnį vandens iš dangaus ir pražydo įvairiaspalviais žiedais, negaliu sustoti bandyti jas perkelti į savo mezginius. Pievomis aš apsėsta jau ne pirmus metus ir tas ryškiausiai kol kas įsikūnijo kojinėse. Vąšeliu nerti pievą bandau pirmą kartą. Močiutės kvadratėliai (granny square) – mano sena nerūdyjanti meilė, čia sužavėjo mane korio forma (dar vienas apsėdimas, tik šviežesnis;)).
Neriu tik kaime, pačių gražiausių pasaulyje pievų apsupta. Neriu visą laiką, kuris lieka nuo pievų fotografavimo. Susirinkau įvairiaspalvius DK storio siūlus (pagrindą sudaro Karisma, Bergere de France Lima, Rowan Felted Tweed DK & panaši Co) ir dėlioju juos man gražiausiu būdu. Iš pradžių turėjau idėją nerti tikslius žiedus, bet paskui apsisprendžiau nunerti tiesiog savo pievos viziją, kad tikriems žiedams nuvytus ja užsikločiau ir pasijusčiau tokia laiminga, kokia būnu tik kaime.
Mes visi turbūt prisimename aplinkybes, kuriomis gimsta tas ar kitas darbas. Aš neriu ir labiausiai noriu prisiminti tą smegenis lydantį karštį. Kai bus šalta, žvarbu ir norėsis padejuoti, kad užsikločiau ir prisiminčiau, jog žiemos nepatogumai yra vienas juokas. Ypač kai vilna yra geriausias tavo draugas :).

IMG 6iuy428{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00