Šiltos snaigės

IMG 91gg61

Vasara, iš vienos pusės, yra mažų kelioninių projektų laikas, iš kitos – labai rimtų mezginių, kuriems gali atsidėti turėdamas atostogas ar tiesiog ilgus šviesius vakarus, kai aplink niekam nešąla rankos, kojos ar ausys;). Vilnoniai pledai – vieni tokių gerų solidžių mezginių, kurie rimtai šildys daug ilgiau nei užtruks juos numegzti, net jei pradžioje taip ir neatrodytų;).

IMG 916vv6

Antklodė atrodo matyta? Ne, nekeliu dar kartą nuostabaus Aušros pledo, ši taip pat jos darbo ir truputį skiriasi, smalsaujantys gali paieškoti skirtumų;).

IMG 9hh167

Kai gera bičiulė akių negali atitraukti nuo tavo mezgamo apkloto, kam artėjantys gimtadieniai ir mezgantys draugai, jei ne tokioms prabangioms staigmenoms kurti?

IMG 91mm72

Net jei gimtadienio proga ligos pargriautas guli žmogus lovoje, kurjeris iš šeimos narių nuleis šitokią fantastinę snaigę tiesiai tau ant lovos ir kokie gripai po ja nesutirps???

IMG 9n173

Aušros Grigelionienės megzta antklodė pagal E. Zimmermann „PI Shawl” pincipą iš 3 gijų estiškos vilnos, Vilmos Juzelskienės nuotraukos.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00