Lininė grafika

IMG 33hh22

Kam vilnonės skaros jau atrodo per šiltos, o plikas kaklas – per daug rizikinga, linas pasiruošęs patarnauti:). Iš jo puikiai atrodo visi kiauraraščiai romantiškoms nuotaikoms, kaip ir modernūs grafiški sprendimai urban stiliui, o visas pulkas atspalvių leis įgyvendinti bet kokius spalvinius sprendimus.

IMG 3tymm337

Ne kartą megztas ypatingai populiarus pas mus Annos modelis (ir pati Kristina įgyvendino ne vieną variantą, tiek lininį, tiek vilnonį) vis pasirodo nauju pavidalu. Nenuostabu – modelis šis yra labai patogios formos ir atveria labai daug galimybių pažaisti tiek raštais, tiek spalvom.

IMG 3hht324

Neįprastas, drąsus ir labai gražus spalvų derinys pirmiausia ir krinta į akis naujoje Kristinos skaroje. Prie visko tinkantis, gaivus ir pavasariškai švarus.

IMG 333yee3

Ir kai mezgi jau ne pirmą ir ne antrą kartą, tai juostomis, spalvomis ir proporcijomis žaidi drąsiai, aklai recepto neįsikibęs. O skylėtą viduriuką gražiai atkartoja kraštelio skylutės.

IMG 33kk45

Kristinos Mickevičienės megzta skara iš įvairių atspalvių 4 gijų lietuviško lino, modelis – „Short Rows Shawl„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00