Candy Crush

1 mediggum2

Virginijos mezginiai yra tikrai labai ypatingi ir ne vienam kyla noras tokio pat pamačius. Dideliam pastarojo būrio džiaugsmui Virginija pradėjo kurti ne tik nuostabius modelius, bet ir jų aprašymus:). Šiandieninis – jau trečiasis!

2 mediuffm2

Šio, tokio meniško, linksmo, labai išskirtinio kaklašildžio receptas jau Ravelry.

3 mediufffm2

Net ir tokiame mažame daikte (mažame tik apimtimi, ne svarba;)) pilnai atsiskleidžia Virginijos stilius – jos mylimas žakardas, ypatingas mokėjimas suderinti spalvas ir skirtingus raštus.

5 mediuggm2

Ypač man gražus margo ir vienspalvio siūlų derinys, ne kartą Virginijos naudotas, anksčiau imant gamintojų siūlus, o šį kartą melanžą sukuria pati, sudėjus vienspalvį kojininį siūlą su plona marga Noro gija. Spalvotiems raštams galite naudoti kokius tik turit storį atitinkančius vilnonius galiukus.

7 mefffdium2

Truputį nerimtas, šmaikštus, labai jaunatviškas, su polėkiu megztas komplektėlis turi ir labai gerą vardą. Su tokia saldžia mozaika ant sniego tikrai nebus liūdna ir pačią pilkiausią dieną:).

jjrbb

Virginijos Sankalienės megztas ir fotografuotas komplektas iš Regia 4-ply 1992 kartu su Noro Cashmere Flavor. Modelis – „Cowl Candy Crush„. {jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00