Sutemų paslaptys

Zauberwolle – vienas seniausių ir vienas pačių paslaptingiausių Schoppel-wolle siūlų. Jie nežada akivaizdžių siurprizų, kaip, pavyzdžiui, rankom dažyti Wunderkleckse, jo keturios pereinančių spalvų merino vilnos gijelės aiškia sistema klostosi į švelniai kintantį siūlą. Tik keturi siūliukai, numatytų spalvų, o jų derinių ir niuansų – tokia pat daugybė kaip žiedų pievoje. Lyg tas pats, bet vis kitaip – kaip saulėlydžiai kas vakarą – rask vienodą!

IMG 7069

Gamintojas turėjo savą idėją, pavadindamas šią spalvą „Skubos valandomis”, man ji primena paslaptingą laiką prieš saulėlydį, kaip ore viskas ima rausti, melsti, keistai paslaptingai švytėti prieš dienai užgęstant…

IMG 7049

Lyg atitikdamas pereinamo paros laiko spalvas, šis megztukas – pats geriausias metų laiko virsmų palydovas. Jau rudeniškai šiltas, bet vasariškai švelnus ir šviesus, lyg paskutiniai, patys gražiausi žiedai prieš užgęstant spalvoms gamtoje.

IMG 7056

Visko iškart mezgimas palengvino spalvų derinimą, net rankovės dailiai pasibaigė tuo pačiu koloritu. Ne vienodos, bet vienodai dailios!

IMG 7068-001

Rašto toks turtingas spalvynas labai nesiprašo, švarus ir neperkrautas siluetas išryškina visą jo grožį. Ripsinės detalės čia skamba kaip druska patiekale, tik tiek, kad suteiktų skoniui idealų balansą.

IMG 7053

Prie naujo megztuko – ir nauja skarelė :).

IMG 7062

Panašiai paslaptingo pavasarinio Alyvų kvapo. Nes paslaptys dera viena su kita.

IMG 7063

Jolantos Žilinskienės megztas megztinis ir skarelė. Megztinis megztas iš Zauberwolle 2307 (Skubos valandos), skarelė – Zauberwolle 1699 (Alyvų kvapas), modelis – „Arabian Nights„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00