Vasariniai megztiniai

Dar vienas puikus mezginys ir nebegaminamo Rowan siūlo, tik priešingai nuo vakarykščio lino, jo atsargos dar pilnai neišsemtos;).

IMG 8972

Šis megztukas man buvo vienas didžiausių megztų siurprizų. Pagrindui naudotą siūlą – Rowan Silkystones – iki šiol buvau mačiusi tik vieną, lygiai be jokio rašto megztą. Ir kai kas nemažai privargo beieškodamas silueto, nes gražus ir turtingos tekstūros bei subtiliai žvilgus siūlas nė nemanė laikytis formos ir vis taikėsi patįsti. Jo suvaldymui reikėjo labai bendradarbiaujančio modelio ir Jolantos sprendimas – 10 balų!

IMG 8967

Dilemos, kuri pusė, geroji ar išvirkščioji, gražesnė, Jolanta išvengė sudalijusi mezginį stambiomis gerųjų ir išvirkščiųjų akių juostomis, pakankamai plačiomis, kad abi medžiagos atsiskleistų visu savo gražumu.

IMG 8970

Horizontalios juostos megztos vertikaliai ir ta neįprasta megztiniui kryptis labai organiškai padiktavo kimono rankoves ir dailią priekio detalę, kur pagrindinio siūlo raštui foną sudaro idealiai pritaikytas Cotton Viscose atspalvis.

IMG 8963

Tokiam siluetui neaptemptas palaidas mezginys – tik privalumas. O pats didžiausias – prie originalumo – šio megztuko pliusas yra jo nepaprastas tikimas nešiotojai. Viskas čia neatsiejama – stilius, spalvos, siluetas, raštai, net šalikėlis:).

IMG 8975

Jolantos Vainutienės megztas megztukas iš Rowan Silkystones 085 ir Drops Cotton Viscose 27.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00