Saldūs reglano nuo viršaus kursų vaisiai

IMG 3349

Šiandieninis įrašas – ypatingai džiaugsmingas. Kursų rezultatai visada yra smagiausia dalis, bet tokių ilgų ir rimtų kursų dar nebuvo – nusimegzti megztinį tai jums ne juokas!

IMG 3351

Patyrusioms mezgėjoms, kaip Jolanta su Aušra, jau ir pametusioms tų numegztų megztinių skaičių, iššūkis buvo plaukimas prieš srovę. Visą laiką mezgęs viena kryptimi ir atskiras detales, dabar turi sujungti jas į vieną 3D gabalą ir dar iš kitos pusės!

IMG 3353

Puikūs rezultatai rodo, kad kelias sėkmingai nueitas ir pamėgtas. Kai kas jau toliau tęsia ta kryptimi…. Tuoj laisvai plaukiosim pirmyn ir atgal, priklausomai nuo rašto ir modelio reikalavimų:).

IMG 3401

Galimybė matuotis, ekonomiškai susitvarkyti su siūlais, jokio siuvimo po to – baigei ir gali skalbti bei rengtis! – šis metodas tikrai turi savo privalumų.

IMG 3405

IMG 3411

Lengviau (?) buvo toms, kam šis megztinis buvo pirmas – nieko galvoje versti aukštyn kojomis nereikėjo.

IMG 3822

Gal tik truputį paardyti…;)

IMG 3828

Bet visi juodraštiniai darbai tikrai verti, kad taip atrodytum su savo pirmu (!!!) megztiniu.

IMG 3832

Pirmų gyvenime megztinių per šiuos kursus užgimė ne vienas, nes dalyviai buvo dviejų kategorijų: tie, kas norėjo pabandyti kitokį nei įprastai būdą ir tie, kas norėjo tiesiog išmokti nusimegzti megztinį ir pasinaudojo pasiūlytu keliu.

IMG 4055

Rasos megztinis taip pat – pats pirmasis. Ir kaip matot, svilėsiais šis blynas nė nekvepia;).

IMG 4053

Tinkantis, dailus, jau nešiojamas šiomis dienomis megztukas (ir dar pirmas!) tikrai verčia oriai pakelti galvą didžiuojantis savo darbu.

IMG 4059

Rasa dar pažaidė gerom – išvirkščiom akim, šoninės siūlės vietoje padarė stulpelį švelniam modeliavimui  ir prisitaikė idealiai tinkančias sagas. Ir turbūt ne ji viena maloniai nustebo pabaigus, kad megztinis nėra kaži koks kosmosas, ypač numezgus krūvą skarų, pirštinių ir kojinių, Jis tik  labai įspūdingai atrodo ir yra labai laukiamas daiktas garderobe. Ne tik pačių mezgėjų, ne viena jau sudariusi ilgą sarašą ateičiai…

IMG 4060

Šiandien matote toli gražu ne visas kursų dalyves, nes mezgimo ir gyvenimo keliai kartais išsiskiria ir kiti projektai paima viršų. Šiandien besidžiaugiančių savo megztiniais MZ laukia žadėti prizai – dailūs markeriai. O netolimoje, tikiuosi, ateityje mūsų visų laukia antra dalis:).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00