Brushed Alpaca Silk

Šie siūlai (nuotraukose jau megztinis;)) – Brushed Alpaca Silk – įtariu, dar laukia savo šlovės valandos. Patenkinta Kornelija nešioja baltą megztuką iš dvigubo siūlo, susižavėjusi Daiva prie savo mezginių numezgė ir dailų pavyzduką parduotuvei (tokiu pat pumpurėlių raštu, kokį matote ir šiame megztinyje), siūlą karts nuo karto nusiperka kokia susidomėjusi mezgėja, bet taip su juo ir prapuola be didesnio atgarsio.

IMG 0349

Dalia ilgai į tuos pūkuotus kamuoliukus dairėsi, čiupinėjo, ilgai jie jai nieko nesakė, bet kai prabilo… tai iškart sirenų choru.

IMG 0358

Pirmą spalvą išsirinko dukrai ir mezgė jau ne kartą naudotu pumpurėliu raštu. Pagal raštų knygas geroji pusė – išvirkščių akių spurgelis, bet griežtos tvarkos tegul laikosi kelių eismo dalyviai, mezgime kitos žaidimo taisyklės. Mezgant apvaliai be siūlių megztukas tampa dvipusis, jei atidžiau įsižiūrėsit, tai nuotraukose matysit tarpais vieną, tarpais kitą pusę. Tokiame gana kiaurame mezginyje spurgeliai matosi abejose pusėse, bet toje „išvirkščiojoje” labai jau naujai ir neįprastai.

IMG 0362

Nors ne kartą girdėjau Dalią sakant, kad mezga atgal sumaišius spurgelių tvarką, megztinis nusimezgė kosminiu greičiu. Lengvas (tik 160g), krintantis, minkštas, šiltas ir visiškai nekandantis.

IMG 0356

Tokie reikalai įkvepia, todėl nereikia turbūt klausti, kas dabar ant virbalų. Reikėtų klausti, kokios spalvos. Tuoj pamatysim;).

IMG 0351

Dalios Liepuonienės megztas megztukas dukrai Urtei iš Brushed Alpaca Silk 13.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00