Entrelac pirštinė

Po netikro entrelac mezgimo visai neblogai būtų pasimokyti ir tikro:). Iki tol vykusiuose kursuose megzdavom šaliką, kad pabandytumėme ne tik kvadratėlius, bet ir visus pradžios, šonų bei pabaigos trikampiukus. Šį kartą pagrindinis akcentas – formos lipdymas, kvadratukų mozaikos dėliojimas, kai tam tikra tvarka mezgami jie pavirs pirštine:).

IMG 0494

Norinčius išmokti entrelac technikos ir pradėti kursuose pirštinę, kviečiame vasario 18 dieną, šeštadienį,  į kursus. Jie vyks 11-14 val. „Mezgimo zonoje”. Reikės vidutinio storio (50g ~ 125-200 m) siūlų ir jiems tinkamų ~80cm valinių virbalų.  Kursų kaina – 20 €. Medžiagos į kainą neįeina, jas galėsite įsigyti parduotuvėje.

IMG 0490

Siūlų spalvų kiekis priklausys nuo jūsų norų. Galėsite sėkmingai megzti iš vieno kamuolio, vienspalves ar pereinamų spalvų, galėsite susikurti sau dvispalves šachmatines. O norintys pažaisti spalvomis galės gautą schemą nuspalvoti, sudėliojadami iš kvadratėlių kokį nori raštą ir jį išmegzti. Tokia yra pirmoji pirštinė, kuriai idėja kilo 2016 Kojinių mezgimo čempionato metu. Buvo užduota tema – saulės ženklas. Bežiūrint simbolius, ši technika pati savaime pasiprašė… Eksperimentas nepasiteisino, nes entrelac nėra greitojo mezgimo technika, bet mes niekur neskubėsim:). Labai laukiam!

IMG 0034

Reikalinga registracija el.paštu: info@mezgimozona.lt, telefonu 867643668 arba tiesiog užėjus į parduotuvę.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00