Naujai metai, nauji ratai

Na ką, dideliems darbams gimę tik trumpam virš tokių smulkmenų kaip kojinės ar pirštinės su krepšiais praplasnodami vėl grįžta į savo kelią.

IMG 9350

Nauja Dalios suknelė šį kartą oficialiai vadinasi tunika, nes iki tikros suknelės dar kokių 10 cm norėtųsi. Nieko, šaltas metų laikas tik prasideda…;)

IMG 9349

Megzta iš trigijės estiškos vilnos, sugautos per tą stebuklingą atvežimą, kai tokio storio siūlas pasitaikė pereinamų spalvų.

IMG 9339

Lašiuką paderinta prie kaklo, megzta suderinus kelis Dalios mylimo dizainerės Asos Tricosos modelius, kurie mezgami kaip paišymo galvosūkiai, kai reikia nupaišyti daug sudėtingų figūrų neatitraukus pieštuko nuo popieriaus lapo. Čia imi virbalus ir vingriom instrukcijom sekdamas nenutrauki siūlo nuo pat kaklo uždėjimo iki pačios pabaigos.

IMG 9357

Į šitą procesą įeina ir priekinis užsegimas su visa apdailos juostele, ir įleistinės kišenės. Rankoves, tiesa, nuo pažastų vis dėlto tenka primegzti atskirai, bet vieną dieną, kas žino…

IMG 9352

Prasidėjusi užsagstomo megztuko modeliu (jis tik nutraukiamas norimoje vietoje), tolyn prasitęsusi kito megztinio įleistinėmis kišenėmis su subtilia šonine siūlu, nusidažiusi rudeniškai žiemiškomis spalvomis, ši tunika – pats gražiausias ir šilčiausias naujo suknelių sezono atidarymas! 

IMG 9359

Dalios Liepuonienės megzta tunika iš Aade Long 8/3 artistic, pritaikyti modeliai – „Bambasala” ir „messing about in boats„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00