Šokoladas su apelsinais

Naujiems spalvotiems kamuoliams su katinu etiketėje atkeliaujant taip norisi dar kartą peržvelgti visą turtingą ir spalvingą Zauberball kolekciją. Šioje nuotraukoje – 100% paveltas merinas. Patys pirmieji Zauberball kamuoliukai buvo su poliamidu, skirti kojinėms, greitai besikeičiančiom spalvom. Didžiulė jų paklausa paskatino gamintoją toliau vystyti idėją. Ne visi draugauja su sintetika, o ir trumpi perėjimai ne visiems daiktams tinka… Šių naujųjų Zauberball100 kamuoliukų gamybai naudojama minkštutė merino vilna ir nudažyta ji ilgais tarpsniais, kad spalvos gražiai ir neskubiai keistų viena kitą mezginiuose iš daugiau akių. Spalvoti kamuoliukai spalvoti atrodo kaip pyragėliai – visų paragauti norisi ir taip sunku spalvą išsirinkti. Ir nesi tikras, kaip tas margaspalvis gražuolis išsiskleis. Todėl norėčiau kelias dienas pasukti šį senovinį triaukštį padėklą vis kitom pusėm ir parodyti, kaip vienas po kito siūlai virsta akį džiuginančiais mezginiais. (Slapta tikiuosi, kad dar kam kils noras pasidalinti savo atradimais;).)

IMG 6078

Šiandien tyrinėjam antrą aukštą – Šokolado puodelį ir Luizai

IMG 3226

Ir pradedam ne nuo aksesuaro, o nuo tokio rimto projekto kaip tunika. 

IMG 3227

Siūlas čia mainosi be ryškių kontrastų, atspindėdamas visas mėgstamo skanėsto rūšis, bet dryžiukai pakankamai matomi ir jais ypatingai gražiai sužaista.

IMG 3230

Pusė tunikos dryžuota horizontaliai, pusė – vertikaliai. Viršutinė dalis megzta kartu su rankovėmis, šios, nuleidus rankas, susilieja su horizontalia apačią.

IMG 3231

Subtilų dryžių žaismą vainikuoja vėl pakeitusi kryptį, bet jau nelygiai, o bangomis numegzta didelė puošni apykaklė, o išvirkščių akių visumą taip gražiai įrėmina dvigubo ripso kraštas su skeltuku. 

IMG 3232

Prie šokoladinio puikiai pridera ir šis puošnus kamuoliukas, kuriame tamsiai ruda spalva suderinta su oranžiniais atspalviais kaip apelsinai cukatai su šokoladu.

IMG 9767

Pasižiūri į tokį kamuoliuką ir pakvimpa žiemos šventėm…:)

IMG 1099

 Ar auksiniu rudeniu – kaip puošnioje Editos skaroje… 

IMG 1101

Nedidelėje skarelėje spalvos beveik nepasikartoja. Modelis taip gražiai su spalvom susišaukia, kad jau ne dryžiukai, o abstraktus paveikslas prieš akis.

IMG 1112

Iš to paties kamuolio ir Gražvydės skara – kitokio rašto ir visai kitokio charakterio.

IMG 8093

„Siūlus pasičiupau išbėgdama jau beveik pro duris, susizgribus, kad neturėsiu ką veikti lėktuve. Pasiėmiau vieną kamuoliuką, manydama, kad ir jo bus per daug… jį visą ir sumezgiau kelionėje po Portugaliją.

IMG 8095

Spalvų gama labai atkartojo Madeiroje žydėjusių gėlių, o juodos ir pilkos spalvos intarpai susišaukė su lavos uoliena, todėl ir pavadinau „Madeiros” plunksnelėmis:)))

IMG 8097

Linos Našlėnienės megzta tunika iš Zauberball100 2165 (Puodelis šokolado). Skara megzta Editos Jankevičienės, modelis – „Lazy Katy”, antroji skara megzta Gražvydės Norkienės, abiejų siūlai – Zauberball100 2247 (Luizai). 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00