Į kolekciją

Buvau nusiteikus visą pavasarį skirti megztiniams, kurių prisikaupė tiek daug ir tiek gražių, iš visokiausių siūlų, bet šis pavasaris pasirodė kažkaip ypatingai dosnus nevilnonių megztinių, tokių kaip tik šioms dienoms (ar greičiau vakarams), o įdėmiau pažiūrėjus, ir dar daugeliui dienų į priekį…

5D1C6830

Ypatingo populiarumo susilaukė Revive siūlas ir nenuostabu. Jis – ne naujiena, išbandytas ir pamėgtas. Kam klaidžioti šunkeliais ieškant ko nepametei, kai po ranka yra užtikrintas variantas be pralaimėjimo galimybės. Nebesistebiu, kad kaip kas turi šio siūlo beveik visų spalvų megztinius. Gamintojui reiktų paskubėti su naujovėm…;).

5D1C6840

Ir be galvos nuotraukose greičiausiai MZ dienoraščio skaitytojai jau atpažino megztinio autorę Rūtą, papildžiusią Revive megztukų kolekciją nauju atspalviu.

5D1C6831

Megztas išvirkščiom akim vertikaliai ir labai mandrai modeliuotas. Tvidinis siūlas kiek prislepia sudėtingą konstrukciją, visų akims palikdamas tik gražų kritimą ir puikią prie kūno pritaikytą formą. Užtai Rūtos firminės skylės šviečia iš tolo, dar didesnės ir raiškesnės, įjungdamos į gan neutralų pilką daugiau spalvotų sluoksnių.

5D1C6842

Sagos – dažytas sidabru ir juodu laku kokosas – kaip specialiai šiam mezginiui padarytos.

5D1C6843

Rūtos Juzėnienės megztas megztinis iš Revive 481 ir nuotraukos.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00