Geras, dar geresnis, geriausias

Tai jau ne pirmas mano matomas permegztas megztinis iš šių siūlų. Panešioji, pasidžiaugi (arba ne;)) ir permezgi į tau geresnį variantą. Matyt, „Revive” tokia karma, siūlai pagaminti iš perdirbtų medžiagų, tai jau pačioje jų šerdyje neliko nė vieno vartotojiškumo ar švaistymo geno. Siūlų kokybės tai pats patikimiausias garantas, nes ardysim ir megsim tik iš tos medžiagos, kuri patraukliai ir naujai atrodo.

image mediumff2

Židronė antrąjį švarkelį pavertusi nauju megztuku ne mane vieną išvertė iš koto.

image mediurrm2

Modelis šis sumanytas margas, dryžiukų tikslas – dar labiau pabrėžti neįprastą konstrukciją. Gal man nedryžuotas periodas dabar, bet nelabai patraukliai tie optiniai viražai pasirodė, vieni, tiesa, gražesni, kiti – mažiau, bet savęs su tokiu drabužiu neįsivaizdavau. Per ryšku, per garsu, per per…

image mediumtt2

Tai, ką padarė Židronė, man porą kartų teko matyti su skaromis. Dryžuoti modeliai, numegzti vienspalviu siūlu, taip toli paliko originalus, kad šaknis galėjai atsekti tik iš raštiško paaiškinimo. Konstrukcijos dar labiau pasimatė, švarios, gražios, raiškios ir įdomios. Kas originale buvo sportiška, marga, triukšminga, vienspalviame variante tapo švaru, originalu, elegantiška. 

image mrredium2

Šio megztinio nepažinau net iš aprašymo. Vis pažiūrėdavau į originalą ir kaip vaikai kartais negali rasti 10 skirtumų, nerasdavau nei vieno panašumo. Turbūt taip turėjo jaustis Pelenės artimieji, pamatę ją puotoje. Kaip juvelyrui ar skulptoriui reikėjo tik nuimti, ne pridėti, kad rastas grožis atsiskleistų ir sušvistų. Chapeau!

image medigum2

Židronės Stankevičienės megztas megztukas ir nuotraukos. Modelis – „True Friend„, siūlai – Rowan Revive 466.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00