Su žydinčiais medžiais

P901bb4557

Megztiniai yra reikalingi visada, bet šiltuoju metų laiku (ne karštuoju!;)) jie ima groti pirmais smuikais. Žieminės kepurės, pirštinės ir šalikai su kojinėmis atgulė vasaros miegui, paltai ir striukės su kailiniais saugiai suslėpti tolimiausiuose spintos kampuose ir į sceną išeina JIS, megztinis. Atnaujinam rudenį smulkmenų nutrauktą megztinių paradą ir pradedam nuo pačio pavasariškiausio. Žydinčių medžių spalvos ir ankštiems viršutiniams drabučiams nedraugiško modelio – užmestuko ilgais skvernais.

P9014560

Jei sluoksniui po paltu (ypač po ankštu) šis modelis nėra pats patogiausias, tai pavasariniam-vasariniam sluoksniuočiui šis megztinio ir šalio hibridas yra idealus.

P9014562

Priekio skvernus galima susisiausti ar paleisti pagal orą ir pageidavimą. Dailios spalvos ir detalės sudeda taškus ant i.

P9014563

Violetos Jankauskienės megztas užmestukas iš estiškos Aade Long 8/2 artistic (pink-beige) vilnos, modelio neatseku, įtariu iš Garnstudio, kas atpažinsit, gelbėkit komentaruose. Nuotraukos – Rasos Juškienės.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00