Alb Lino + Noro Flower Bed

Atkeliavus naujam siūlui (čia aš vis apie tą patį – Alb Lino), kaip kam jis kalbėjo taip garsiai ir viojančiai kaip saldžiabalsės sirenos, viliojančios jūrininkus. Nemažai jis į savo vilnonius-lininius tinklus įtraukė, ir smulkių žuvelių aksesuarų gerbėjų, ir stambaus kalibro mezgėjų ten pakliuvo.

20151213 145106

Dalia iš karto nėrė į pačią gelmę, ji apskritai nebraido po visokius nusekusius smulkmenėlių upelius – tik platūs ir gilūs toliai vilioja! Sūnaus megztinį matėte vakar, o pats pirmasis mezginys buvo ši Urtės tunika, kurioje Alb Lino suderintas su Noro Flower Bed. Specialiai šios dienos įrašams, apie tai, koks draugiškas yra naujasis siūlas;).

DSCN3436

Spalvota žaisminga apykaklė pereina į santūrų beveik vienspalvį džinsinį pagrindą. Lyg aidas spalvas pakartoja įleidžiamos kišenės.

DSCN3435

Kol Urtė džiaugėsi nauju drabužėliu, mezgėjos įvertino eksperimentą ir lyg paskui ledlaužį leidosi naujų žemių tirti.

DSCN3438

Rūta suderino megztukui baltą Alb Lino su santūriu šviesiu Noro Flower bed. Baltas siūlas dėl savo spalvos neturi to patrauklaus raibumo (ant balto baltas argi skirias?), bet savo netolygia faktūra puikiai suderėjo su tokiu pat meniškai nelygiu Noro siūlu. 

IMAG0190 medium2 medium-001

Megztuko nuotraukose tik pradžia – gyvenime jis jau baigtas ir laukia sagų. Ir jau planuose naujas mezginys iš tokio paties derinio.

IMAG0232 medium2 medium

Pasitaisau – kol įrašas buvo ruošiamos, sagos jau sušoko į savo vietas

IMAG0861 1 medium2

ir Rūta pasipuošė nauju megztuku. Šviesiu ir gaiviu kaip ateinantis pavasaris:).

IMAG0892 1 1 medium2

Ir jau matyta Kristinos kepurė, kurioje ji Alb Lino sudraugino su Noro Arale. 

DSC 0009 medium2.JPGfff

Pirmųjų patirčių išvados – siūlas šis draugiškas ir puikiai pritampa geroje kompanijoje. Įdomu, kokias dar naujas pažintis užmegs?

DSC 0010 medium2.JPGgg

Melsva tunika megzta Dalios Liepuonienės dukrai Urtei, kuri ir parūpino nuotraukų. Modelis – modifikuota „Morgana„, siūlai – Noro Flower Bed 1337 su Alb Lino 4485. Šviesusis megztukas megztas ir fotografuotas Rūtos Strumskienės, siūlai – Alb Lino 980 ir Noro Flower Bed 100, modelis – „Casual Friday” (dar testuojamas, tuoj bus). Svogūninė kepurė nerta Kristinos Bajorienės iš Noro Arale 105 ir Alb Lino 7490.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00