Megztiniai iš Alb Lino

Daug megztinių iš šio siūlo dar nespėjo užgimti, nes, kaip minėjau, pirma siunta nebuvo itin gausi.

5D1C5014

Išradingi žmonės visais laikais iš citrinų darė limonadus, prisimenu ta proga ir garsiosios E.Zimmermann žodžius, kad dažniausiai naujas modelis gimsta iš klaidų arba siūlų trūkumo.

5D1C5017

Kaži koks būtų Rūtos megztukas, būtų ji radus daug kiekvienos spalvos siūlų. Greičiausiai ne toks įdomus;).

5D1C5019

Dabar gi bordo pagrindas praturtintas kiauraraščiu, o megztinis – įdomiomis detalėmis.

5D1C5013

Į tą vingrų chorą įsiterpia ir išradingai parinktos sagos, 

5D1C5010

ir tobulai pritaikyta skara.

5D1C5036

Sprendžiant iš to, kad jau išsirinkti siūlai kitam mezginiui, jie patiko.

bordeaux 03 medium2

Dar vienas savos kūrybos megztukas, kuriam spalvas pasufleravo dar neiškrauti siūlai, dėžėje atsitiktinai (?) vienoms spalvoms prie kitų atsidūrus.

bordeaux 04 medium2

Aistė dėjo kartu du siūlus ir stambūs geometriniai raštai gavosi dar raiškesni.

bordeaux 08 medium2

Ir šiltas, ir puikiai krentantis megztukas tiek prie kelnių, tiek prie sijono.

bordeaux 11 medium2

Vyšnaitės vietoj – sagos iš vaikystės megztinio, prikeltos naujam gyvenimui:).

bordeaux 53 medium2

Dalios megztinis praminė dar vieną takelį – vyriškiems mezginiams. Takas šis neretai pasirodo besąs akmenuotas ir erškėčiuotas, o kartais dykas ir negyvas, kartais beviltiškai apleistas, todėl kiekvieno pionieriaus žygis (ypač toks vaisingas) labai ir labai vertinamas.

IMG 0975

Iš ko megzti megztinį vyrui, kad nebūtų per šiltas, nekąstų, būtų įdomus, bet kartu nerėksmingas ir neiššaukiantis, atlaikytų intensyvų nešiojimą ir ne visuomet atsargią priežiūrą? Vieną iš atsakymų (ir vieną iš geriausių) matote.

IMG 0977

Čia tas pats garsusis megztinis, kuris išskalbtas buvo patiestas kaip yra (nereikėjo nieko tempti, nieko tvarkyti), išdžiūvęs apsivilktas ir retai nusivelkamas. Žmogaus, kuris nėra didelis megztinių gerbėjas. Gal neturėjo tokio ?;))

IMG 0978

O kad siūlas šis ir nesumegztas gan garsiai kalba, puikiai liudija viena smagi situacija. Mezgėjai parsinešus siūlus megztiniui, vyras užsimanė iš jų daikto sau. Atkreipkite dėmesį, pamatęs siūlus, ne gatavą rūbą!

IMG 0983

Pirmasis megztukas megztas ir fotografuotas Rūtos Juzėnienės, pačios sugalvotas modelis, siūlai – Alb Lino 3285, 4485, 9200, sagos – Union Knopf. Antrasis bordo megztinis megztas ir fotografuotas Aistės Butkevičienės, jos pačios sukurtas modelis, siūlai – Alb Lino 3285, 4485, 7490. Vyriškas megztinis megztas Dalios LiepuonienėsAlb Lino 9093m, modelis – „Redford„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00