Juoda juoda kur dairais

PB242402 medium2

Kokias spalvas dažniausiai renkasi paaugliai vaikai, pageidaujantys jūsų mezginių? Vienodo atsakymo, žinoma, nebūtų, bet turbūt nesuklysiu atspėjus daugumos norus – juoda! Kai Gitana mezgė vienam iš sūnų dvispalvį kaklašildį ir pasiūlė pačiam išsirinkti spalvas, tai sulaukė Malevičiaus verto atsakymo: „O kaip… juoda su juoda?”

PB242400 medium2

Populiariausia juoda spalva aksesuaruose (gal dėl to, kad jie populiariausi mezginiuose). Tokia reikalinga, kad Jurga sugebėjo numegzti Juozui juodą kepurę iš Drops Nepal 7139 spalvos.

kepurse medium2

Kad jums nereikėtų ieškoti šio numerio gamintojo puslapyje, įdedu Jurgos nuotrauką:

1nepal1 medium2

Prie juodos kepurės, savaime suprantama, juodos pirštinės. Iš Juozo favoritės – Sirri vilnos.

1ll medium2

Nežinau, kaip tai komentuotų psichologai ar kiti specialistai, bet mezgėjui tai – tikras meilės darbas. Nes tik iš didelės meilės gali megzti tokią spalvą, kurią sunku įžiūrėti (ypač tamsiomis dienomis), ant jos nesimato raštas (kurio nelabai kas ir pageidauja) ir daikto unikalumą pamatysi tik labai iš arti ir labai įdėmiai apžiūrėjęs.

2 meggdium2

Mano Kristina, visai nespjaunanti į spalvas, paprašė naujo kaklašildžio. Kokios spalvos? Tos pačios. Kaupiuosi jau nuo lapkričio. Bandau save įkalbėti, kad ji bent jau vaikui tinka. Kaip ir daugumai jaunų žmonių, tegu atsidžiaugia…

3 mediukkm2

4 kkmedium2

5 mediulm2

Pirmosios nuotraukos – Rasos Juškienės megzta ir fotografuota kepurė dukrai, siūlai – trigubas Baby Merino 21. Komplektas Juozui megztas ir fotografuotas Jurgos P.R. Kepurė, kaip jau minėjau, megzta iš perdažyto Drops Nepal 7139, modelis – „Classic Cuffed Hat”, pirštinės megztos iš Sirri C1 5/3 pačios Jurgos sugalvotu raštu.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00