Limonadas įstrižai

Visi žinom, kad neigiami dalykai dažniausiai tokie būna dėl požiūrio. Laimėtojai – ne tie, kas niekad nėra susidūrę su pralaimėjimais, neigiamais atsakymais ar sunkia kova, o tie, kas paverčia visus gyvenime vykstančius dalykus pamokomis, progomis ir galimybėmis.

IMG 0162

Visokiausių citrinų pasitaiko ir mezgimo kelyje. Viena jų rūšis – skersuojantis siūlas. Galima su nepasitenkimu jį atmesti ir ieškoti kito, patogesnio varianto. Sunkiau su siūlais, kurie be skersavimo turi visokių kitokių unikalių savybių ir nėra taip paprastai ir neskausmingai pakeičiami. Galima ieškoti rašto, kuris tą skersavimą subalansuotų (gerų ir išvirkščių akių deriniai), turit daug šansų atrasti originalių ir nematytų dalykų, naujų raštų ar įdomesnių dizaineriškų sprendimų. O galima ne kovoti, bet atvirkščiai, eiti ranka rankon su ta savybe, ją dar labiau pabrėžiant, kaip padarė Evelina savo tunikoje.

IMG 0164

Šiltutėlis 1 gijos Sirri siūlas mezgamas geromis akimis linkęs skersuoti, Evelina apžaidė šią jo savybę, pridėjimų skylutes išdėstydama ta pačia kryptimi. Įstrižainė dar labiau pasviro, bet jau kaip gražus dizaino elementas, o ne koks brokas!

IMG 0203

Evelinos Drazdauskienės megzta tunika iš Sirri 5/1 S28 ir nuotraukos. Įkvėpimo šaltinis – Rūtos megzta skraistė „Climb Every Mountain” (taip pat iš Sirri vilnos, tik dvigijės)

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00