Šiltas ir spalvotas

Šiltas ir spalvotas – toks turėtų būti idealus žieminis megztinis. Žiema pas mus šiemet į jokius standartus netelpa, užtai šiandien rodomi megztiniai jai pasiruošę;). Be to, kad abu numegzti iš pačios šilčiausios islandiškos vilnos, tokių pat šiltų ir nuotaikingų spalvų, abu jie turi dar vieną bendrą savybę. Pradinis modelis juose – ne galutinė stotelė, o išeities taškas, nes megztinis visų pirma turi tikti ir patikti mums patiems.

cordova 00 medium2

Nedidukas pynėtas megztinėlis Aistės rankose pavirto beveik paltuku.

cordova 02 medium2

Visus pakeitimus galite rasti jos pastabose,

cordova 07 medium2

o nuotraukose pasigrožėti puikiu ansambliu,

cordova 08 medium2

nepriekaištingu atlikimu 

cordova 09 medium2

ir tokia dailia medžiaga, sukurta iš pūkuoto Lett Lopi siūlo.

cordova 51 medium2

Elvitos megztukas iš to paties Lett Lopi (iš daug to paties Lett Lopi;)) kaip ir labai nenukrypsta nuo originalaus modelio, bet ar atsektumėte kas yra kas iš pirmo žvilgsnio?

PB140110 medium2

Tas pats fasonas, tie patys dryžiukai, tik… labai spalvoti!

PB140007 medium2

Nuosaikus ir truputį nuobodokas dvispalvis dryžavimas originale čia sušvyti visomis varsomis. Minkštas ir pūkuotas siūlas čia gerokai paskanina reikalą, spalvos ne plokščios ir aiškios, o turtingos ir jaukios.

PB140009 medium2

Spalvomis Elvitos mezginių krepšys praturtėjo po nepatikusio jai pirmojo sijono varianto (įtariu, turėjo ko nors likti ir nuo antrojo), o trūkstamos laukė gražiai išdėliotos po kasa…;). 

PB140089 medium2

Sagos, rodos, šiam megztiniui specialiai pagamintos…

PB140124 medium2

Geltonas mezgtinis megztas ir fotografuotas Aistės Butkevičienės, modelis – „Cordova„, siūlai – Lett Lopi 1411. Margasis megztukas – Elvitos Ivoškienės. Modelis – „Marsa Alam„, siūlai – daug daug spalvų Lett Lopi, sagos – Union Knopf.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00