Wunderkleckse

1-5D1C0646

Žodžiai „kojininiai siūlai” žinančiam žmogui kai ką sako. Pirmiausia, kad sudėtyje bus poliamido, siūlas bus tvirtai susuktas ir margintas taip, kad raštas atsiskleistų uždėjus dviejų skaitmenų akių skaičių. Na, ir gijų skaičius aiškiai nusakys siūlo storį. Bet jokiu būdu nereikia pirmos dalies suprasti paraidžiui.Tai kojinėms ne bet kas tinka, o iš joms skirtų siūlų išeina patys nuostabiausi ir įvairiausi mezginiai.

1-5D1C0671

Naujas Rūtos megztukas numegztas būtent iš tokių kojininių siūlų. Tiesa, tokių neįprastų, kad visi išsižioję sekė progresą ir laukė rezultato. Iš šių siūlų pirmiausia yra numezgama juosta, tada ji rankom dažoma, išardoma ir atgal suvejama į kamuolį. Efektas – visiškas siurprizas, tik spalvas matai pirkdamas, o jau kaip jos susidėlios…?

1-5D1C0670

Bandžiau „Ravelry” žiūrėti iš šio siūlo megztus daiktus, bet jokios sistemos atsekti nepavyko. Kur ten pavyks, kai viską valdo ponas Atsitiktinumas… Rūta kaip ledlaužis „Leninas” ėmėsi žvalgybos.

1-5D1C0672

Sistemos ir čia jokios nesurasit, užtai galima pasigrožėti. Prie siūlo nenusakomumo Rūta dar pridėjo įvairiakryptį mezgimą, daug įdomių detalių ir visa tai įgyvendino ne viena, o dviem spalvom.

1-5D1C0686

Numegzta juosta prieš išardant siūlą atrodė kaip paveikslas, taip atrodo ir megztinis. Paveikslas išmodeliuotas, pilnas apgalvotų įmantrybių ir labai pritaikomas.

1-5D1C0673

Rūtos Juzėnienės megztas megztukas ir nuotraukos. Siūlai – Wunderkleckse 2032 (Raudonmedis) ir 2194 (Vėlyvas derlius).{jcomments on}

 

 

 

 

 

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00