Pats tikriausias išbandymas

1-fdfe

Drops Cotton Merino – gana naujas siūlas, atsiradęs vos prieš porą metų. Kam šis laikas neatrodo mažas, prisiminkit, kokį ilgą kelią dažnai nueina siūlas nuo atvykimo į parduotuvės lentynas iki realaus įvertinimo, kaip megztas daiktas guli ir nešiojasi. Kiek stotelių reikalas stabteli – išsirinkti spalvas, pagulėti atsargose, kol atsiras tinkamas modelis, bandymukai, ardymai, mezgimas, siuvimas, skalbimas, nešiojimas…

1-ffęę

Šio megztuko gimimas (bent man iš šalies;)) labiau priminė kelionę greituoju traukiniu nei miesto troleibusu. Kristina atėjo rinktis siūlus jau išsirinkusį modelį (šis buvo megztas iš storo Nepal siūlo, o megztuko reikėjo dabartiniams laikui), persiskaičiuoti kitam storiui ji nebijojo, tai pasiklausiusi gerų rekomendacijų išsirinko medvilnę su merino vilna.

1-gghye

Vilma, tapusi šio siūlo eksperte (iš jo numegzta nemaža dalis jos anūkės garderobo su gražia antklodyte, dar bus:)), džiaugėsi, kad mezginiai puikiai nešiojasi ir minkštėja bei gerėja su kiekvienu skalbimu.

1-gfgfr

Kristina pažadėjo papasakoti, kaip gyvuos šis Šarūno megztukas, kuriam, turint galvoje tokį aktyvų nešiotojo amžių, tikrai prireiks ištvermės ir stiprybės. Tikiuosi išgirsti (ir jums parodyti) ne tik atsiliepimus apie megztuką, bet ir apie Šarūno darbus. Dominykai išvykus į Vokietiją, jis dabar klube atstovauja jaunajai kartai. Ir su vąšeliu, ir su virbalais!

1-hww 1-tyųyų
1-jjjįį 1-hhh

Kristinos Milčienės megztas megztukas ir nuotraukos. Modelis (kiek pakeistas) – čia. Siūlai – Drops Cotton Merino 01, 18, 24.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00