Megztinis vasaros (bobų taip pat;)) vakarams

Ruduo parodė savo nagus dieną kitą, priminė lietų, šaltą vėją ir žvarbias naktis ir trumpam atsitraukė. Jei ne tos pora dienų, mūsų tikra karšta vasara taip švelniai ir nepastebimai būtų perėjusi tiesiai į bobų vasarą… Ši jau ne karšta, o maloniai šilta, bet neapsigaukit šildydamiesi dieną kaitriuose saulutės spinduliuose, jai leidžiantis, ateina tikri rudeniški vakarai. Ir niekaip neapsieisite be megztinio!

1-IMG 1277

Pats laikas prisiminti „Paris sweater„, nelabai sutariantį su ankštomis striukėmis bei paltais, užtai idealų šildantį užmestuką kaip tik tokioms dienoms.

1-IMG 1274

Vis bežiūrėdama „Mezgimo zonos” dienoraštyje pasirodančius „didelius” mezginius, gundžiausi nuo mažų pereiti prie didelių. Tai pagaliau pasiryžau ir aš numegzti pačių paprasčiausią „maišą megztinį” – taip aš jį vadinu :).
Nežinau, iš kur tiek kantrybės, bet dar tiek niekada nesu ardžiusi. Mezgiau mėnesį per vaiko miegelius. Iš pradžių numezgiau per mažą. Išardžiau, mezgiau toliau, susiuvau, ardžiau, nes blogai susiuvau. Tada išskalbę pamatėme, kad per didelis, vėl ardžiau ir vėl siuvau.
Bet galiausiai gavosi labai mielas vasaros vakarams megztinis.

1-IMG 1273

Sugalvojau padaryti patobulinimą šio megztinio. Jeigu viena ilgesnioji rankovė maišytų kokiems darbams nudirbti, nunėriau juostelę ir prisiuvau labai gražią sagutę :), taip gaunasi paraitotos rankovės :).”

1-IMG 1295

Toks šiltas asimetriškas megztukas puikiai puoš ir šildys žiemą namuose ar šaltuose darbuose, o permainingam pavasariui atėjus, palydės jus be ligų ir žvarbulio tiesiai į tropinę lietuvišką vasarą…:)

1-IMG 1281

Jurgitos Bulvičienės megztas megztukas ir nuotraukos bei laiškas. Modelis: „Paris Sweater”, siūlai – Baby Merino 10.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00