Irokata Tee

Kaip vis dėlto internetas pagerina mezgimo ir mados ryšius! Dizaineriai seka mados tendecijas ir ilgai netrukus jau ir pats gali nusimegti palaidinę, kurią ką tik dukra nusipirko gatavų drabužių parduotuvėje.

1-IMG 3761

„Irokata Tee” – mano šios vasaros atradimas. Šis modelis turi viską, kas man patinka – pailgintą nugarą, skersuojančias pečių ir šonų linijas ir dar pritaikytas linui!

1-IMG 3766

Dalia nusprendė imtis prašmatnaus Rowan lino.

1-IMG 3769

Juokingiausia, kad tiek ji, tiek iš paskos megzdama aš, nusprendėm iš nuotraukos, kad modelis trumpokas ir nuo savęs pridėjom ilgio. Kai mezginiai jau buvo išskalbti ir išblokuoti, viskas buvo gerai, tik norėjosi patrumpinti lygiai tiek eilučių, kiek pridėjom;)). Visiems aiškinti, kad reikia megzti tiksliai pagal aprašymą, negaliu, nes taip ir nereikia, būna visko su tais aprašymais, juos kuria žmonės su savo skoniais ir visom kitom savybėm, bet taip nusvilus kitą vasarinį megztuką mezgiau nenukrypdama nuo aprašymo kaip traukinys nuo bėgių. Dėl visa ko;). 

1-IMG 3770

Abi mes pakeitėm originalo spalvas. Ten – nugara šviesi, o priekis atvirkščiai. Aš tai sugalvojau, kad tamsiai mėlyna susilies su džinsais ir manęs matysis tiek, kiek bus to mėtinio priekio. Pažiūrėjus nuotraukas man taip nepasirodė, bet kai Kristė manęs paklausė, ar tikrai man tos palaidinės labai reikia, supratau, kad viskas yra gerai ir nuotraukos meluoja, 

1-IMG 4975 medium

todėl nežiūrėkite į nuotraukas, sakau, žiūrėkite man į akis – toks modelis gerokai plonina pačią apkūniausią figūros dalį.

1-IMG 5006 medium

10 nuo savęs pridėtų eilučių reikalo nepagerina, bet žodžių iš dainos neišmesi…Galima būtų traukti siūlą, bet tuomet susiardytų ta graži šoninė nuėmimų ir pridėjimų linija – taip sako mano tingulys ir aš, ilgai nesvarsčiusi, jam pritariu.

1-IMG 5022 medium

Tamsiai mėlynos ir mėtinės spalvos derinį aktyviai piršau (ir su nemenka pagalba iš šalies) Daliai, kai ji rinko spalvas dukros bolero prie tamsiai mėlynos išeiginės suknelės. Dažniausiai man pavyksta ir aš nusiraminusi galiu dėliotis kitas spalvas, tas reikalas jau padarytas, mano rankom ar ne, nesvarbu. Bet šį kartą neišdegė, Urtė šį derinį atmetė, tai teko griebti pačiai:).

1-IMG 5077 medium

Ir džiaugtis atėjusia šiluma;).

1-IMG 5085 medium

Pirmoji palaidinė megzta Dalios LiepuonienėsRowan Pure Linen 390, 395, manoji megzta iš 4 gijų lietuviško lino, abiejų modelis – „Irokata Tee„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00