Mezginiai dideliems vaikams

Mezginiai  mažiems vaikams – grynas mamos džiaugsmas, jos vienos pasirinkimas, galimybė pasireikšti jos skoniui, kūrybingumui, realizuoti visas svajones. Augdami vaikai, vieni anksčiau, kiti vėliau, dažnai pasako mamai ar močiutei „Stop”. Reta mama surizikuoja megzti nepasitarus ir nepasiklausus nuomonės, kad mezginys būtų mėgstamas ir nešiojamas. Kai kas mezginius visai atmeta, kai kas džiaugiasi, bet nori to, ko nori pats, o ne mezganti mama. Iš visiškos kūrybinės laisvės tenka pereiti prie kompromiso, t.y., kūrybinio bendradarbiavimo:).

Moherinis

Šiandieninė Audronės kolekcija – kaip tik tokio bendradarbiavimo vaisius. Megztiniai, taip dukros laukiami, vertinami ir mylimi, visi gimė su ja pačia derinant, tariantis, kartu renkantis spalvas ir siūlus. Abi turi panašų skonį (pažiūrėkit į paskutinį komplektą), bet visada mane sujaudina, kaip jautriai Audronė atsižvelgia į kiekvieną (nemezgančios!) dukros pageidavimą.

Moherinis

Plonytis moherinis megztukas, Audronės pačios nusipieštu raštu, megztas intarsija, jaunatviškas ir elegantiškas tuo pat metu. Nepaprastai gražiai atrodo sukištas į džinsus kaip marškinėliai – niekada nebūčiau taip sugalvojus nešioti, bet pamačius išsižiojau.

Moherinis

Minimalistinis tvidinis, net kartu megztas, kad būtų greičiau:).

Tvidinis

Spalvingas tekstūrinis, pareikalavęs nemažai išankstinių pavyzdėlių ir daug svarstymo.

Ronaldsay

Ir rezultatas – nepaprastai efektyvus egzotiško paukščio rūbas!

Ronaldsay

Ronaldsay

Šis „Boxy” tipo megztukas turėjo tarnauti ir mamai, ir dukrai. Iš pradžių buvo sumanytas nusegamom rankovėm, Audronei – su rankovėm, Julijai – be. 

A la

Rankovės vis dėlto buvo įsiūtos, megztukas puikiai atrodo ant abiejų, o aš akių negaliu atitraukti nuo tokių gražių skirtingų kišenių, susišaukiančių su tvido bumbuliukų spalvomis.

A la

Du labai panašūs megztukai mamai ir dukrai. Tie pat siūlai, tos pat pynės, tik jautrūs niuansai kiekvienai.

Raudonas duetas

Labai dailiai atlikti, ką domina megztiniai, galite pasigrožėti detalių nuotraukomis.

Utsire

Utsire

Shannon

Shannon

Mane tai labiausiai sužavėjo portretai.

Raudonas duetas

Raudonas duetas

Audronės Steponaitienės megzta kolekcija ir visos šeimos darytos nuotraukos. Moherinis megztukas megztas iš Rowan KidSilk Haze 595, 632, 639. Tvidinis šviesus megztas iš Regia Tweed 6-ply 00090. Margas tekstūrinis megztas iš Drops Merino Extra fine 8, 15, 30, SMC Extra Merino Premium 27, Schoppel-Wolle On Touch 1173, 3185, 7691, modelis – „Ronaldsay„. Tamsus tvidinis megztas iš Regia Tweed 4-ply 00098 su Drops Delight 13. Raudonas komplektas megztas iš Rowan Felted Tweed DK 150, Julijos megztiniui panaudotas motyvas iš „Shannon„, Audronės – „Utsire” iš to paties Rowan 52 žurnalo.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00