Mezginiai mažiesiems

Kūdikiai visuomet apie save sukelia daug susidomėjimo, švelnumo, norą paliesti, pakalbinti, pasidžiaugti. Įsivaizduokit, kokį šurmulį sukelia į mezgimo siūlų parduotuvę įriedėjęs štai toks vežimėlis, kuriame ne šiaip sau kūdikis, o apmegztas nuo galvos iki kojų :).

Nuo galvos iki kojų

Antklodytę pakilnoti ir pasigrožėti galėjo tik tie, kas tuo metu buvo, tai pasinaudodama mamos nuotraukomis, rodau visiems, tuo metu nebuvusiems:

Antklodytė su ežiukais

Su visom smulkiausiom detalėm,

Antklodytė su ežiukais

skubančiais dygliuotais ežiukais

Antklodytė su ežiukais

ir krintančiais lapeliais.

Antklodytė su ežiukais

Nuotraukoje mažasis modelis tą dieną buvo kepurės, tai vėl pasinaudosiu mamos archyvu, kad parodyčiau, kokia kepurytė paprastai puošia visą miško spalvų komplektėlį.

Elfo kepurytė

Komplektėlis šis – ne vienas, daug gražių vaikiškų (ir ne tik) mezginių – mamos „Ravelry” puslapyje, užsukite:). Vieną kepurę, neištvėriau, iš ten dar pagrobiau. Miške gyvena ne tik ežiukai, ir gražuolės lapės:)

Lapė snapė

Ievos Šimkutės-Pilelės mezginiai ir nuotraukos. Vaikiškas kombinezonas megztas iš Drops Merino Extra fine 07, 18, modelis – „b20-23 – Jumpsuit with raglan sleeves in „Merino Extra Fine by DROPS design”, antklodytė megzta iš Karisma 45, 47, 01, 16, 21, modelis – „Porcupine Blanket„, kepurytė megztas iš Drops Alpaca 7238, modelis – „b21-34 „Alladin” hat in „Alpaca” by DROPS design”, lapės kepurė megzta iš Karisma 01 su lietuviška vilna, modelis – „Foxy & Wolfie”.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00