Kitas žvilgsnis

Buvau suplanavus didžią gruodžio dalį skirti kalėdiniams mezginiams, dovanoms ir papuošimams, bet žmogus planuoji, o Siga su nauju megztiniu iš manęs juokiasi.

Paris sweater

Pamačiau jį ir nesusilaikiau nepasidalinus. Dovanos dovanomis, o mezgėja pirmiausiai pati turi įspūdingai atrodyti:).

Paris sweater

Pamenu, šį megztinį Siga pradėjo megzti dar vasarą ir pabaigus vieną sruogą Noro Kureyon sock (čia nugara), klausė manęs, ar neturiu dar. Kokia laimė kartais yra neigiamas atsakymas (ne tik siūlų parduotuvėje;))! Būtų buvę dar tokių, būtų tvarkingas ir kultūringas „Paris Sweater„, o dabar – šimtąjį kartą cituoju savo mylimą E.Zimmermann, kad daugelio dizaino atradimų priežastys yra dvi: klaidos ir siūlų trūkumas – štai koks šedevras!

Paris sweater

Prieky atpažįstu (o jei klystu, tai neturi reikšmės) kojininius siūlus, kuriuos Siga prieš gerą laiko gabalą pirko vyrui megztiniui, dar pridėtos raudonos juostelės ir savo aruodų – viskas sutaikyta, juostelės suderintos, net neįtarsi, kad tai nebuvo pirminis sumanymas! Megztukas mylimas, nešiojamas ir didina šio modelio šalininkų gretas:).

Paris sweater

Sigos Bechtold megztas megztinis ir nuotraukos, modelis – „Paris Sweater„, siūlai – Noro Kureyon Sock s149 su Admiral mouline (nebegaminamas) ir kitais pritikusiais priedais.

P.S. Galvoju dabar, kad kūrybingumas siejasi su viskuo, taip pat ir su Kalėdomis, su kalėdinėmis dovanomis ypač , o kam norėsis pasisemti šventinės nuotaikos iš to paties šaltinio, iš kurio semiuosi šiomis dienomis aš, prašom apsilankyti čia.

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00