Kojininiai siūlai

Kojinėms skirti siūlai, ne kartą minėjau, tinkami tikrai ne tik kojinėms! Retam mezginiui patrukdys stipriai susuktas siūlas ir ketvirtis poliamido tvirtumui. Suknelei tai tikrai ne:).

Zigzagai

Tvirtas ir nešiojimui atsparus siūlas suknelei – vienas privalumas. Dar vienas kojininių siūlų pliusas – didelis metražas. Ir šiaip malonu, kai siūlas skalsus, bet suknelei tas malonu dvigubai, nes mezginys yra didelis ir taip gera, kai nesunkus.

Zigzagai

Marginti kojininiai siūlai yra pačių įvairiausių spalvų ir būdų, bet visiems būdingi greiti spalvų perėjimai, nes pirminė paskirtis – kojinė – reikalauja, kad mezgant nedidelį akių skaičių visos spalvos ir raštai spėtų pasirodyti. Dideliame mezginy tais marginimais galima labai įdomiai sužaisti, kaip padarė Gražyna, dryžuotą kojininį siūlą sumezgusi zigzagais. Įvairiakryptis mezgimas, skirtingas akių skaičius ir dryžiukai taip spalvomis žaidžia – tiesiai ant Missoni podiumo!

Zigzagai

Šioje suknelėje – naujas triukas. Kojininiai siūlai čia – tik rankovėse. Tas pats gamintojas, paruošęs skirtingus siūlus ta pačia spalvine gama, atveria tikrai neišsemiamus aruodus drąsioms ir kūrybingoms mezgėjoms. 

Kas turi kokosą?

Suknelės pagrindas – vidutinio storumo merino vilna „Gradient”, rankovės – tų pačių spalvų „Zauberball”. Į galvą man nebūtų atėję, o pamačiau ir atrodo, kad kitaip ir būti negali. Rankovės ir trinasi labiau (joms prašom poliamido), ir lankstosi per alkūnes, ir labai patogu, kai jos plonesnės – tiek dėvėti, tiek po viršutiniu rūbu pasivilkti. O jau kaip tiksliai spalvos atitaikytos – chapeau!

Kas turi kokosą?

Zigzaginė suknutė megzta Gražynos ZaikovskosRegia Design Line  Ombre stripe 4481 (čili pipiras), antroji – megzta ir fotografuota Vilmos Dailidėnienės, siūlai – Gradient 2135 ir Zauberball 2135 (kas turi kokosą).{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00