Lininis Noro?

Lininė palaidinė

Naudodamąsi paskutinėmis vasaros dienomis, skubu parodyti naują Rūtos kūrinį iš lino. „Vasaros pabaigoj gal dar išprovokuos ir kitų beprotiškas idėjas…”

Lininė palaidinė

Kiekvienas mes, mezgantis, turim savą stilių. Kas mezga daugiau, mezginiai jo įgauna tam tikrų bendrų bruožų, išryškėja mėgstamas konstravimo būdas, mylimi raštai, spalvų pasirinkimas…

Lininė palaidinė

Rūta, ne vieną mezginį numezgusi pradėdama nuo vidurio, tęsia šią labai pasiteisinusią tradiciją. Vertikalus raštas visai kitaip atrodo  nei išsidėstęs horizontaliai, spalvotų juostų atveju tas ypač ryšku. Toks mezginys puikiai prisitaiko prie figūros ir yra idealus būdas taip madingoms kimono rankovėms megzti. Dar vienas jau Rūtos parašu tapsiantis niuansas – prailgintų akių juostos, suteikiančios paprastam lygiam trikotažui įdomumo, lengvumo ir žaismingą užuominą į kiauraraštį.

Lininė palaidinė

Apie spalvas tai nelabai ką turiu bepasakyti, pačios kalba. Tik seniau, pasigedusi Noro linijoje man tinkančių vasarinių siūlų (suprask, lino), imu šventvagiškai manyti, kad gal mes patys…;)

Lininė palaidinė

Rūtos Juzėnienės megzta palaidinė ir nuotraukos, siūlai – dvigubas 4 gijų linas.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00