Megztinis Europos dienai

Apie „Drops Lace” siūlus iki šiol mes tik niūriai juokaudavom, kad megsim iš jų, kai atsisėsim į kalėjimą ir buitis bei darbas nevalgys brangaus mezgimui skirto laiko ;). Skaras tai aš dar įsivaizdavau, ne tik įsivaizdavau, bet ir mačiau, bet megztuką! Negalėjau patikėti, kad tikrai iš vieno siūlo. „Žinoma!!!! J J J kitaip bus storas, nes siūlai su šilku jau ir tokio plonumo šildo kaip reikiant. Manau, kad mane gerai supranta tik vorai, kurie patys tik plonais siūlais rezga ;)”

Megztinis Europos dienai

O prie tokio voratinklinio megztuko dar buvo komentaras: „Paprastai tiek ilgai mano mezginys nebūna mezgamas. Ir šis megztukas pavyko iš karto kaip suplanuota: raštas, modelis, mezgimo principas, bet jei mezgimui stipriai reikia laiką “dalintis” su skaitymu, sportu, kelione ir darbu, tai procesas šiek tiek užtrunka…” Tiek ilgai – tai nuo balandžio iki gegužės pradžios!!!!

Megztinis Europos dienai

„Nugara / priekis – uždėta 113 akių , megzta 180 eilių. Rankoves mezgiau siauras, surinkau nuo pečių akis (61a.) ir mezgiau žemyn, kol sumezgiau visus siūlus – labai pasitvirtino.

Kaklo iškirptei akis ne nuleidau, o surinkdavau ant pagalbinio virbalo,kai nuleidinėjau, dar įterpiau keletą, kad gražiai pasiskirstytų . Tada aplink pamezgiau keletą eilių užbaigimui. Tai irgi pasitvirtino.

Man patinka sunaudoti visus siūlus, tai liko ~ 1m siūlo. O rankovės gavosi visiškai ilgos, t.y. kokių norėjau.”

Megztinis Europos dienai

Megztinis Europos dienai. Kodėl? Dėl mėlynos spalvos, nes statistika teigia, jog mėgstamiausia europiečių spalva yra mėlyna. Matyt, dėl to ir baigtas gegužės 9 d., kai mūsų Prezidentei įteiktas politikos „Oskaru“ vadinamas Karolio Didžiojo apdovanojimas J” . Man ši statistika buvo naujiena, tokios tendecijos kituose siūluose nesusekiau, bet lino, tikrai, pirmiausia ištuštėdavo mėlynasis kampelis… Ar tai – patikimas įrodymas, kad Lietuva tikrai yra Europos dalis?;)

Megztinis Europos dienai

Aš net nesusekiau, jog tas europietiškas kūrinys – ne pirmasis mezgimo stebuklas. „Buvau numezgusi iš šito siūlo pieno spalvos megztuką, bet jį atidaviau mamai. Patiko ir man, ir jai patinka, bet sau norėjau mėlyno, kaip statistinė europietė J”. Ką čia bepridursi – akys baisininkės, rankos darbininkės…

Ajourpulli in Rauchgrau

G megzti megztukai ir nuotraukos bei tekstas. Mėlynas megztinis megztas iš Drops Lace 6790, baltasis – Drops Lace 0100, baltojo modelisAjourpulli in Rauchgrau„.{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00