Renkam derlių

Beveik prieš porą mėnesių vykusių nukeltų akių kursų rezultatai:). Jelenos Šaučikovienės megztos blauzdinės iš Baby Merino 20 ir 26:

blauzdinės

Pasirodymui pasirinkom gana tolimą datą – Velykas, bet šios Barboros, t.y., Barboros blauzdinių nuotraukos atėjo į mano paštą vos ne po poros dienų po kursų. Jelena, prieš kursus klaususi, kiek laiko jie truks, galėjo išeiti iš jų po 10 minučių. Nukeltų akių raštai ne vienam sukeldavo po kursų reakciją: „Ir viskas? Čia taip paprasta???”, tik gal nė vienam taip greitai:))

Blauzdinės

Eglės Mažeikienės megztas kaklas:

Kaklas

Bemezgant visokios abejonės buvo užpuolę, ar neatrodysiu aš su lovatiese ant pečių:). Pabaigiau, ir visai man šis šalikas patinka. Kažkuo primena gyvatės odą:). Spalvos gal nelabai gyvatiškos:)”

Kaklas

Spalvos tai estiškos Aade Long 8/2 artistic (aqua) su vienspalve balta.

Kaklas

Astos Impolienės megztas kaklas:

Kaklas

Kaklas

Vėl kaklas – Vilmos Juzelskienės:

Kaklas

Raštas pasirinktas greitai greitai, „ai, gerai bus kursams”, bemezgant taip gražiai atsiskleidė, jog sulaukė nemenko būrio pasekėjų;)

Kaklas

Kaklas

Didžioji dalis nukeltų akių mezginių mezgama ripsu, bet jis visai nebūtinas, galima megzti ir paprastu kojininiu mezgimu (geros akys gerojoje pusėje, išvirkščios – išvirkščiojoje).

Vaikiška liemenė

Būtent taip numegzta švelni ir subtili Aidos Šešelgienės liemenė mažam vaikučiui (iš plono Baby Merino 26 ir 14) – ir kaip sagos priderintos!

Vaikiška liemenė

Kontrastas bet kokiuose raštuotuose mezginiuose puikiai atskleidžia raštą, idealiai tą demonstruoja didelis kontrastas (šiuo atveju – juoda ir balta Fabel 100 ir 400) labai raiškiame Birutės Martuzevičiūtės šalike:

Šalikas

Tradiciškai burtų kelių traukiam smagios mezgimo knygos nugalėtoją, tik šį kartą nukeliu tą į rytdieną, tikiuosi, atleis man visi laukiantys. Velykos ir taip pilnos rūpesčių ir daugelis šia technika numegztų (tikrai žinau!:)) mezginių nepasirodė. Tebūna šiandieninis įrašas priminimu ir galimybe iki rytdienos prisijungti visiems mezgusiems, bet nespėjusiems ar pamiršusiems sudalyvauti. Iki rytojaus!{jcomments on}

Parašykite komentarą

Item added to cart.
0 items - 0,00